'Paradise'-Kasper afslører: Har købt lejlighed med kæresten

Sidste års Mr. Paradise flytter nu fra barndomsbyen Farum, da han og kæresten har købt lejlighed sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 20. februar 2016 kl. 15:50

Tilbage i december afslørede sidste års ‘Paradise’-finalist Kasper Henriksen, at han og ekskæresten Mathilde havde fundet sammen igen. I starten af januar fik parret sig en hund, Carla, og nu har de besluttet sig for også at flytte sammen.

Kasper H og Mathilde (Foto: Privat)

Kasper og Mathilde er klar til at dele adresse. (Foto: Privat)


– Vi har længe kigget efter en lejlighed sammen, hovedsageligt omkring Lyngby og Gentofte. Lige pludselig dukkede den perfekte lejlighed så op i Hellerup, og så var jeg bare lynhurtig. Jeg skrev med det samme på den og tog derud næste morgen klokken syv med et købsbevis, siger Kasper til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det er simpelthen så dejligt og befriende, at vi endelig har fundet den perfekte lejlighed, som vi også har råd til. Det er en 68 kvadratmeters lejlighed med to gode værelser, og så ligger den på Lille Strandvej, som er 100 meter fra vandet. Virkelig lækkert.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Amalie Szigethy og kæresten har købt hus
Forlader barndomsbyen
Kasper har i alle sine 25 år boet i Farum, hvor kæresten Mathilde også kommer fra. Men paradisoen er ikke nervøs for, at han kommer til at savne hjembyen.
– Jeg flytter jo til en vild lækker lejlighed med en fed beliggenhed, så det gør mig slet ikke noget at forlade Farum. Desuden er det jo ikke langt derfra, og jeg spiller jo stadig fodbold i byen hver dag, så det er jo ikke, fordi jeg ikke kommer til at være der bare, fordi jeg er flyttet, forklarer den tidligere Mr. Paradise og tilføjer:
– Nu er min næste plan, at jeg skal have mig en kano, som jeg kan hygge mig i, når vejret bliver lidt bedre. Satser på at bruge min sommer i den med en god flaske rosé. Og så kan jeg jo med tiden håbe på at få en bådplads i Hellerup Havn.
Se billederne af Kasper og den nye lejlighed øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sådan får du fingrene i Kasper H
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser