'Paradise'-Jeanette: Her er sandheden om mit og Julians forhold

Jeanette Dzienis har besluttet sig for at være ærlig omkring forholdet til Julian. De har haft op- og nedture, men er de stadig kærester?

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 14. juli 2016 kl. 13:04

I går startede Jeanette Dzienis sin nye blog op, og i dag lader hun så læserne komme helt tæt på. Nu taler hun nemlig åbent ud om forholdet til Julian Damhus, som hun mødte under ’Paradise Hotel’ sæson 8 i 2012.
De blev allerede kærester på hotellet, hvor de faktisk også endte med at blive gift. Men efter de kom hjem, blev forholdet udsat for en del pres fra både omgivelserne og medierne, indrømmer Jeanette på sin blog.

Sæson 8: Sammen med Tina Maria vandt Julian i 2012 "Paradise Hotel". I programmet blev Julian kærester med deltageren Jeanette, og de to blev i marts forældre til datteren Athena .

Julian vandt ‘Paradise Hotel’ i 2012.


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jeanette: Julian har overrasket mig som far
– Tiden efter ‘Paradise’ var fyldt med en masse jalousi, som ofte endte ud i et skænderi, som pressen altid fik nys om. På den måde kom det hurtigt til og virke som om, vi havde et on and off forhold, uden egentlig at have det. Hvem har ikke et forhold med skænderier? Vi var bare uheldige, at pressen delte vores hverdag, skriver Jeanette på sin blog.
Sandheden er dog, at parret kun har holdt én pause på de sidste fem år. Det skete i sommeren 2013, men pausen varede kun i syv uger, så kunne de ikke undvære hinanden længere.
LÆS OGSÅ: Jeanette chokerer: Fik anoreksi efter ‘Paradise’
Er de stadig kærester?
Men hvad så nu? Den 31. marts blev de to paradisoer forældre, hvilket er en udfordring for de fleste parforhold. Men den udfordring har Julian og Jeanette taget i stiv arm.
– Vi er stadig kærester. Julian er min bedste ven, far til min datter og min livspartner. Om vi stadig har skænderier? Ja, selvfølgelig har vi det. Men vi holder dem for os selv. Om vi en dag skal giftes, hvem ved. Jeg håber da, at Julian på et tidspunkt går på knæ og giver mig en ring, skriver Jeanette på sin blog.
På trods af de mange op- og nedture har Jeanette og Julian altså formået at holde sammen, og hvem ved – måske får de en dag et rigtigt bryllup, indtil da kan I se klippet, hvor de blev gift på ‘Paradise Hotel’ nedenfor.
Se billederne af Jeanette og Julian øverst i galleriet. 
LÆS OGSÅ: HOT BOOBS: Se Jeanettes nye bryster
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Jeanette Dzienis’ store forvandling

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.