'Paradise'-hunk sagde nej til 'Ex on the Beach'

Når ‘Ex on the Beach’ er tilbage bliver det uden den velkendte paradiso, som takkede nej.

Af Louise Andersen - 5. februar 2019 kl. 7:25

Når ‘Ex on the Beach’ vender tilbage bliver det uden Jonas Ptak, kendt fra ‘Paradise Hotel’ sæson 13. Charmetrolden, som egentligt var fristet til at tage afsted, endte nemlig med at takke nej til at rejse til Mauritius.
– Jeg synes, at det lød mega sjovt i starten, og jeg kender Mads, Kasper og Thomas, som har været med, og jeg synes, at det så super sjovt ud, men det lykkedes mig at finde ud af, hvem jeg var matchet op med, så jeg sagde nej tak, fortæller Jonas til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘Ex on the Beach’-stjernens specielle råd til at holde længere i sengen.


LÆS OGSÅ: Irina slår fast: ‘Beauty Bosserne’ er IKKE som ‘Forsidefruer’
Det er nok de færreste, der ville sige nej tak til en smuttur til Mauritius, og det lader da heller ikke til, at det er Jonas’ matches, som er grunden til, at han har sagt nej tak – det er faktisk mere, fordi han føler, at hele præmissen for programmet er gået tabt.
– Jeg synes, at det ødelægger det hele lidt, at man ved, hvem der kommer op op ad vandet på stranden i Mauritius, så det sagde jeg nej tak til, fortæller Jonas.
Dermed bliver det altså ikke Jonas, der kommer til at pryde skærmen på Kanal 5, når ‘Ex on the Beach’ er tilbage med en sæson to, som i øvrigt er markant anderledes end første sæson.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk og ‘Ex on the Beach’-babe slår pjalterne sammen
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Sådan går det på Tinder
LÆS OGSÅ: Åh åh! Jytte ødelægger det for Linse