‘Paradise’-hunk har fundet sit livs kærlighed

Selvom der har været bump på vejen, er Mads ikke i tvivl om, at han har fundet sin sjæleven.

Af Lotte Knudsen - 5. september 2022 kl. 10:18

Engang var forelskelse noget, der begyndte med stjålne blikke på arbejdspladsen eller en sød træner nede i fitnesscentret. Men i dag finder flere og flere kærligheden på internettet. For Mads Niebur, der er kendt fra det populære realityprogram ‘Paradise Hotel’, startede den nyeste og største forelskelse med en besked i indbakken på Facebook.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Realityportalen møder Line Maria til ‘Paradise’-finalefest 2022….

– Vi har kendt hinanden i et godt stykke tid. Katja skrev faktisk til mig på Facebook, da en af hendes gode veninder sagde til hende, at hun troede, at jeg var noget for hende, forklarer Mads til Realityportalen og fortsætter:

– Vi skrev frem og tilbage, og så fandt vi en dag.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Patrick: Derfor var mine forældre ikke med til brylluppet

Parret mødtes hjemme i Mads’ ungkarlehybel, og der opstod hurtigt en stærk kemi.

– Jeg tænkte, hold nu kæft hun er smuk. Hende skal jeg nå at give et kys, inden aftenen er omme. Til mit held var det i den grad gensidigt, forklarer Mads, som efterfølgende sås fast med Katja i 10 måneder.

LÆS OGSÅ: Mødte hinanden til Reality Awards: I dag er de kærester

Et bump på vejen

I efteråret 2021 deltog Mads Niebur i ‘Luksusfælden’, og det blev en streg i regningen for Katja og ham.

– Jeg blev meget trist, og det var hårdt for hende, at jeg var negativt. Så det endte faktisk med, jeg mistede kvinden i mit liv, forklarer Mads, som lagde mange kræfter og meget tid i at vinde Katja tilbage.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min søn er allerede millionær

Heldigvis lykkedes det.

I dag er ‘Paradise’-deltageren derfor næsten aldrig i sin etværelses lejlighed i Albertslund.

– Jeg bor stort set ved hende eller rettere os i Hillerød nu, slutter Mads.

LÆS OGSÅ: Vandt 250.000: Så lidt får Zilas udbetalt

Se billedet af Mads Niebur og hans store kærlighed, Katja, herunder. 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mads Niebur (@nieburr)