'Paradise'-hunk bliver udfordret i nyt DR-program

Sangeren Bro er med i et nyt DR-program. Nu fortæller han, hvordan programmet har presset ham personligt.

Af Anna Løwe - 12. november 2019 kl. 11:59

Den 23-årige ‘Paradise’-sanger Kevin Andreasen, bedre kendt som Bro, er snart tilbage på skærmen, men det er i helt andre omgivelser, end man er vant til at se ham på ‘Paradise Hotel’, hvor han i de seneste to sæsoner har lavet musikken og er tjekket ind på hotellet. Det afslører han på Instagram.
LÆS OGSÅ: CHOK: Slut mellem Bro og Elina?
– Der kommer snart et nyt tv-program på DR. Dér kan man blandt andet se, hvordan livet som musiker ikke altid er lige så fantastisk, som man tror. Programmet udfordrer én hårdt og sætter i hvert fald mig på prøve. Man vil også kunne se lidt mere “Kevin” og ikke så meget Bro. Ikke at jeg siger, at jeg er en karakter – men jeg viser selvfølgelig ikke altid alt. Torsdag kl, 21 på DR1 – god aften alle sammen.
Programmet, som Bro omtaler, hedder ‘Helt Lyrisk’ og er med Lise Rønne i værtsrollen. I premiereprogrammet på torsdag præsenterer hun Bro for et gammelt digt, som han skal nyfortolke, og her udfordres han altså også personligt.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-vært og Bro sammen i nyt program

Turbulent kærlighedsliv

Bro har på det seneste været igennem lidt af en rutsjebanetur i sit kærlighedsliv. Hans forhold til ‘Paradise’-baben Elina sluttede midlertidigt i sommers, da de begge stoppede med at følge hinanden på Instagram, og Elina slettede alle de billeder, hun havde postet af Bro. Efterfølgende fandt parret dog sammen igen og forblev kærester indtil i sidste uge, hvor Elina endeligt bekræftede de rygter, der havde svirret i ugevis.
LÆS OGSÅ: Miss Paradise bekræfter brud: Jeg fik øjnene op
– Hvis nogen er i tvivl, så er mig og Kevin altså IKKE sammen længere. Jeg får mange beskeder om det, jeg har endda haft personer, jeg slet ikke kender, der har ringet mig op og spurgt. Så her har I et fælles svar, for jeg vil ikke havde, at der er nogen forvirring omkring det, skrev Elina i en update på sin Insta-story, hvor hun som årsag til bruddet påpegede, at hun bare fik øjnene op.
Bro har ikke kommenteret yderligere bruddet, men man har kunnet følge hans indflytning i sin nye lejlighed, og nu kan man altså se mere til ham på DR.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Elina åbner op om forholdet til Bro
Se Instagram-opslaget her: