CHOK: Slut mellem Bro og Elina?

Noget tyder på, at der er ugler i mosen hos ‘Paradise’-baben og sangeren.

Af Emilie Holm Egebro - 27. juni 2019 kl. 8:59

Under sidste sæson af ‘Paradise Hotel’ opstod der amoriner i luften mellem sangeren Kevin Andreasen aka Bro og Miss Paradise-vinderen Elina. Der skulle dog gå lang tid, inden de officielt var kærester, selvom de datede siden hjemkomsten fra Mexico. I september fortalte Bro dog endelig, at det var blevet officielt mellem de to.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

LÆS OGSÅ: Sarah Louise single igen: Han løj om alt
Det kom derfor som noget af et chok for de fleste, da Bro i denne sæson ‘Paradise’ kyssede med Klara på hotellet, nu hvor han danner par med Elina. Efter afsnittet slog Bro dog fast på sin Instagram-profil, at han ikke havde været Elina utro, da de to ikke dannede par, da han kyssede med Klara under optagelserne:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død
–  Jeg var sgu trist over det, og jeg lod mig rive med af en af deltagerne. Elina og jeg er sammen den dag i dag. Jeg håber ikke, at mine handlinger har såret nogen, og vil lige give jer et godt råd med på vejen: Hold fast i den I elsker. Kæmp for det! Et kys er flygtigt, men kærligheden er dyb. Den er svær at finde, så pas på den, skrev Bro.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Elina åbner op om forholdet til Bro
Nu, knap to uger efter, ser det dog ud til, at alt alligevel ikke går helt så godt mellem parret, og at der er opstået problemer i paradis. Både Elina og Bro er nemlig stoppet med at følge hinanden på diverse sociale medier, og Elina har slettet samtlige billeder af Bro på sin Instagram-profil, så der nu ikke kan ses noget tegn på, at de stadigvæk er sammen.
Heller ikke på Facebook står de to som værende i et forhold. Mon det er slut mellem det hotte par?
Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra både Elina og Bro, men ingen af de to har vendt tilbage på henvendelserne.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold