'Paradise'-hunk afslører: Her er min kæreste

Patrick Brylov løfter nu sløret for, hvem der har fået ham væk fra singlemarkedet.

Af Jonas Sand - 6. juni 2017 kl. 16:28

‘Paradise Hotel’-deltageren Patrick Brylov afslørede tidligere i år, at han var væk fra singlemarkedet, da han havde fået en kæreste. Indtil nu har hun dog været holdt hemmelig, men nu er han klar til at løfte sløret for, hvem han er faldet for.

Det er 22-årige Nadja, der har fået Patrick til at droppe livet som single. (Foto: Privat)


Der er tale om den 22-årige lærerstuderende Nadja Melsing, der ligesom Patrick selv kommer fra Hvidovre. Det afslører han over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Patrick: Derfor sagde jeg nej til ‘Min fede træner’
– Vi mødte hinanden i slutningen af sidste år i fitnesscenteret. Vi har kendt hinanden i små seks måneder nu, og vi har været kærester i et par måneder, fortæller den glade paradiso.
Han lægger ikke skjul på, at det i første omgang var Nadjas udseende, han lagde mærke til. Men alligevel er det ikke det, han fremhæver, da han bliver spurgt om, hvad han faldt for ved hende.
– Først var det hendes udseende, da jeg ikke kendte hende, men det er helt klart hendes personlighed – at hun er så udadvendt, glad og jordnær, jubler ‘Paradise Hotel’-deltageren.
Se flere billeder af Patrick og kæresten i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Ny kæreste: Fie Laursen scorer YouTube-stjerne
LÆS OGSÅ: Philip og Simone afslører: Vi skal have børn, når …
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.