‘Paradise Hotel’-par tager næste step i forholdet

‘Paradise’-kæresteparret er klar til at komme lidt tættere på hinanden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. oktober 2021 kl. 10:55

Sille Nimholm og David Jarsbo faldt for hinanden i ‘Paradise Hotel’, og selvom de begge kyssede lidt rundt med andre til at begynde med, så er de ikke i tvivl om, hvor de i dag har hinanden.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor parret fortæller om deres forhold og ‘Paradise Hotel’…

LÆS OGSÅ: Video får folk til at gå amok: ‘Vild med dans’-babe lagt for had

– Det går enormt godt for os i dag. Vi hygger os, når vi ses, men vi pendler jo meget. Vi snakker om, at vi skal flytte sammen i det nye år på et eller andet tidspunkt, siger Sille i et interview med Realityportalen.

Parret pendler mellem København, hvor Sille bor, og Aarhus, hvor David holder til og er glad for at bo.

LÆS OGSÅ: Karsten mærker kroppen degenerere: Jeg er ved at dø

Hvor deres fælles adresse skal være, når de i 2022 flytter sammen, har de endnu ikke besluttet, men allerede nu kunne det tyde på, at det ikke bliver helt let at tage den beslutning.

LÆS OGSÅ: CHOK: Sådan er det gået ‘Luksusfælden’-deltager

– Vi er stadig lidt uvisse om, hvor det bliver henne. Vi venter nok, til alt det her med ‘Paradise Hotel’ er overstået. Så tager vi den derfra. På nuværende tidspunkt skal ingen af os flytte, så der er ingen grund til at tage den snak nu, hvor vi alligevel ingen vegne kommer. Så den har vi lagt på hylden for nu, forklarer Sille.

Det ståsted deler hun med David.

– Det er en tanke, der helt sikkert kommer til at ske, men hun vil gerne have mig til København, og jeg vil gerne have hende til Aarhus, så nu må vi se, hvad det bliver, siger paradisoen om den fremtidige flytning.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om graviditet: Faren er…

Læs mere om