'Paradise Hotel' lammetævede 'Big Brother'

I torsdags stod den for alvor på finale i både ‘Paradise Hotel’ og ‘Big Brother’, men paradisoerne løb med sejren over seerne.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 20. maj 2013 kl. 9:34

Der er stor konkurrence på de danske kanaler, når det kommer til de mange realityprogrammer. Og dette års store finale-dag var ingen undtagelse. I torsdags var der som bekendt både finale i ‘Big Brother’ på Kanal 5 samt ‘Paradise Hotel’ på TV3. Men seernes favorit var ikke til at tage fejl af.
Det reality-sammenstød slap TV3s ‘Paradise Hotel’ bedst fra. Paradise-finalen trak 313.000 seere – mod 127.000 til ‘Big Brother’ finalen, det skriver Mediawatch.dk.
Det gennemsnitlige seertal til ‘Paradise’ sæsonen landede på 187.000 – ikke specielt prangende; det rangerer som den sjette bedste sæson nogensinde.
‘Big Brother’-vinderen: Det var så nervepirrende
‘Big Brother’ tabte stort
I de første fem uger af ‘Big Brother’ var det ikke muligt at hive mere end over 100.000 seere i gennemsnit, og det niveau bed sig fast.
‘Big Brother’ ender derfor med  at holde et gennemsnit på 93.000 seere for 2013 – cirka 30 procent under gennemsnittet på 130.000 seere i foråret 2012.
SBS Discovery hæfter sig ved, at ‘Big Brother’ formatet fortsat har et niveau, der styrker Kanal5-fladen.
-Programmet har fortsat en gavnlig effekt for vores flade, og programmet ligger over gennemsnit for vore primetime-programmer i 2013, siger informationschef Jesper Jürgensen til Mediawatch.dk.
Om ‘Big Brother’ kommer tilbage næste, lyder svaret:
-Vi har været rigtig glade for ‘Big Brother’ i år, men vi har ikke taget endelig beslutning om vi laver en ny omgang, og hvornår det eventuelt skulle være, siger Jesper Jürgensen.
LÆS OGSÅ: Taktikeren vinder ‘Paradise Hotel’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.