Gravid Line Sofie: Så meget har jeg taget på - Her & Nu

Gravid Line Sofie: Så meget har jeg taget på

Der kan ske meget på to uger i Tyrkiet med all inclusive.

Af Emilie Holm Egebro - 14. september 2016 kl. 11:55

Den tidligere ‘Paradise’-babe Line Sofie Hansen bliver til december mor til sit andet barn – en lille pige. Hun har tidligere fortalt, at hun tog 22 kilo på i første graviditet med sønnen Victor, og at hun ikke håber, at helt så mange kilo kommer på denne gang.
Den lille familie er netop kommet hjem fra to ugers ferie i Tyrkiet, og det har vist sig at give udslag på vægten:
– 14 dage i Tyrkiet er lang tid, og det er også rigtig lang tid med all inclusive, hvor maden nærmest er den samme. Man bliver på et tidspunkt rigtig træt af det, så til sidst begyndte jeg at spise det samme næsten hver dag – pomfritter, pizza, suppe, brød og ris. Samtidig drak jeg meget cola og appelsinjuice, forklare Line Sofie på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-vinder dater på tv
– Jeg vejede mig den morgen, vi skulle rejse, og der viste vægten 62,8 kilo. Da vi kom hjem, kunne jeg selvfølgelig ikke vente med at se, hvor meget jeg havde taget på, og vægten viste 65,6 kilo. Jeg er lidt i chok og så alligevel ikke, da jeg jo godt er klar over, at jeg spiste meget ulækkert.
Line Sofie har i alt taget 7,9 kilo på indtil videre, og selvom hun kunne håbe på mindre, så fastslår hun, at det er det hele værd.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline er færdig med fuckboys
Se billedet af Line Sofies voksende mave nedenfor:


LÆS OGSÅ: Gravid ‘Paradise’-vinder: Hvad skal vores datter hedde?
LÆS OGSÅ: Gravid paradiso: Så meget har jeg taget på
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tidligere ‘Paradise’-vinder er gravid
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.