'Paradise'-Fie udelukker ikke Theis som drømmefyren

Hjemme i Danmark er det for alvor gået op for Fie, hvor lækker ‘Paradise’-kollegaen Theis er.

Af Mikkeline Andersen - 10. marts 2015 kl. 13:21

Inden Fie Laursen i gårsdagens afsnit tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’ blev Theis Berg Kristensen spurgt, hvordan hans drømmepige er. Theis kunne ligeså godt have sagt Fie Laursen. Men faktisk var Theis ikke den fyr, som fangede den nye paradisos blik i første omgang.
– Da jeg kom ind, var jeg nervøs og sagde hurtigt Anders, fordi han så godt ud på afstand. Da jeg kom tættere på, var jeg lidt flov over at have sagt, han var den flotteste, fordi det så ligner, jeg ingen standard har, siger Fie til Realityportalen.dk og fortsætter sin vurdering af fyrene:

Paradise Hotel

Er Theis fyren, der kan stjæle bloggeren hjerte? (Foto: Klavs Bo Christensen)


– På hotellet syntes jeg, at Patrick var den flotteste, hvilket jeg også fik markeret. Men nu synes jeg faktisk, at Theis er den flotteste.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg er skuffet over TV3
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-fyr: Hader reality-tv
Blomstrer kærligheden?
Allerede den første aften på hotellet hyggede Theis og Fie sig under lagnerne. Fie håbede, at hun kunne sno ham om sin lillefinger, fortæller hun. Hjemme i Danmark er tingene anderledes.
– Da vi var dernede, lagde jeg slet ikke mærke til, hvor lækker han faktisk er, men nu ser jeg, hvor meget min type han er, siger hun.
Men kunne det blive til mere mellem de to paradisoer?
– Jeg udelukker ikke noget med Theis. Han er en dejlig fyr, og vi har det rigtig godt sammen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor meldte jeg mig til ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: UHH: Atypisk paradiso indtager ‘Paradise Hotel’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.