‘Paradise’-David indrømmer: Jeg var helt ude og sejle

Det gik helt galt for David, da han skulle sælge sig selv i ‘Paradise’, og det kostede ham et par mulige partnere.

Af Louise Vilsbøl - 22. september 2021 kl. 9:06

I går rullede første afsnit af ‘Paradise Hotel’ sæson 18 over skærmen, og et hold nye festglade singler tjekkede ind på luksushotellet. Vanen tro skulle der findes nogle par, og her var det op til fyrene at sælge sig selv.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard uhelbredelig syg: Det lugter af en dødsdom

Der var kamp blandt pigerne for at komme først ned til fyrene, så de kunne slå kløerne i ham, de fandt flottest. Det var David, men da han åbnede munden og skulle sælge sig selv, var pigerne alligevel ikke solgt, og de første endte med ikke at vælge ham alligevel.

– De salgstaler… Jeg havde ikke rigtig fået kodet dem ind, inden jeg gik derned. Jeg tænkte lidt, at jeg bare tog den på gefühlen, som jeg plejer, det er lidt mærkeligt, når man skal stå og rose nogle piger, man aldrig har snakket med før, og jeg kunne ikke rigtig finde ordene, og jeg mumlede. Det gik bare ikke lige som forventet. Jeg kludrede hundrede procent i ordene, fortæller David og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-dommer er flyttet: Skal skilles

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj fortæller om fremtiden.

– Det kom meget bag på mig, at det gik, som det gjorde. Jeg var overhovedet ikke nervøs for det, men da jeg kom derned, og jeg havde ødelagt det med Stine, og så kom Sille ned, og så fuckede jeg også op der, der var jeg helt ude og sejle, så den var svær at rette op på. Jeg ved ikke, om det var lidt præstationsangst, fordi man godt ved, at nu ruller vi, nu er vi på, det er nok sådan noget.

LÆS OGSÅ: Mathilde afslører: Presset til graviditet

Ville ikke have ham, hvis han ikke var skarp

Sille, som han efterfølgende er blevet kærester med, var en af de piger, der endte med ikk at vælge David, selvom hun syntes, han var flot, og det var der en god grund til.

– Selvfølgelig ville jeg gerne have den flotteste fyr, selvom det kan være en trussel inde på ‘Paradise’,  men der er ingen idé i at have den flotteste fyr, hvis han ikke er særlig skarp. Og man har jo ikke mødt fyrene før, man har ikke snakket med dem, så man går jo ud fra det, man ser, og det man hører, og det man så så pisse godt ud, men det man hørte var bare ikke lige så godt, fortæller Sille.

David synes selv, han er veltalende ellers, og det giver kæresten Sille ham ret i, så det bliver spændende at se, om David får vundet lidt af sine tabte point tilbage på hotellet.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører psykisk vold i forholdet: Nu er det slut!