Mathilde afslører: Presset til graviditet

Barn nummer to har været et ømt punkt for især Mathilde i mange år.

Af Louise Vilsbøl - 28. august 2021 kl. 14:55

Inden længe bliver Remee og Mathildes datter Kenya storesøster, og det er noget, hun glæder sig til. Men i mange år har planerne om en lillebror eller lillesøster til datteren været et ømt punkt for parret, der i den grad er blevet presset fra flere sider, det afslører de i serien ‘Remee og Mathilde’.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Vil have børn nu

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj fortælle om fremtiden.

– Jeg tror, det spørgsmål, jeg har fået mest igennem årene er, hvornår skal I have nummer to? Det forpliger, når I har så sødt et barn, hvornår kommer nummer to, I burde allerede have fået nummer to. Den der konstante spørgen, uanset hvad man var til, og det er bare en lille ting af det, fortæller Mathilde ærligt i det nyeste afsnit af ‘Remee og Mathilde’ og fortsætter:

– Så samtidig med, har hun (Kenya, red.) spurgt, hvordan kan det være, jeg ikke er blevet storesøster endnu? Hvor hun har følt, måske var der noget galt med mig, siden jeg ikke får en. Alle mine andre tætteste venner har jo en lillebror eller en lillesøster, som hun favner så meget om, hver gang hun ses med dem. Så det der med, at det bare ikke skete, er jo sindssygt frustrerende.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde forklarer alt: Derfor var vi ved at gå fra hinanden

I afsnittet forklarer Mathilde sammen med Remee, hvordan de kæmpede i 2-3 år for at få barn nummer to, og at de begyndte at overveje at gå i fertilitetsbehandling. Ønsket om et barn mere var stærkere hos Mathilde, og det begyndte at slide lidt på forholdet og føre til, at de var tæt på at gå fra hinanden.

Se mere om graviditeten og parrets rejse dertil på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘X Factor’-stjerne med i ‘Vild med dans’

Læs mere om