'Paradise'-Danny: Se min nye kæreste

Der er amoriner i luften, for paradisoen har fundet sin eneste ene. Se her, hvem Dannys hjerte banker vildt for.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 5. marts 2014 kl. 11:54

På ‘Paradise Hotel’ er Danny damernes ven, hvor han blandt andet har flirtet og kysset med med Amanda og hotellets nye pige Fie.
Men hjemme i Danmark er historien en helt anden for den 25-årige charmør, der er vildt forelsket i sin nye kæreste, den 23-årige Maria Sjørslev Petersen fra Køge.
– Vi mødte hinanden over facebook, næsten lige da jeg var kommet hjem fra ‘Paradise Hotel’. Hun skrev til mig, om jeg havde en kæreste, og fra det øjeblik klikkede vi bare sammen og skrev lange romaner til hinanden hele tiden, siger en smaskforelsket Danny til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Derfor forlod Mr. Paradise Mexico

Danny sammen med Maria. (Foto: Privat)

Lykkelige og forelskede. Danny sammen med Maria. (Foto: Privat)


Min drømmekvinde
Og den ny-forelskede paradiso er ikke et øjeblik i tvivl om, at han har fundet den helt rigtige pige.
– Det jeg faldt for ved Maria er hendes udstråling og charme – ja simpelthen alt ved hende. Maria er min drømmekvinde, og hun har alle de egenskaber, jeg mangler i mit liv, siger Danny og fortsætter:
– Det bedste ved Maria er hendes ærlighed og hendes personlighed, hun er rigtig god til at få snakket ud om tingene og sige det lige ud, hvis der er noget, hun ikke bryder sig om. Og så er hun pisse god til at lave mad, siger han.
Vil bygge en fremtid sammen
Det glade par er vilde med hinanden, og for Danny er der ingen tvivl om, at han og Maria har en fremtid sammen.
– Jeg ser 100 procent en fremtid med hende, jeg har virkelig fundet min største kærlighed. Jeg er simpelthen så forelsket. En følelse jeg aldrig troede fandtes, hun har virkelig fået mig til at slippe hele verden for hende, siger Danny.
LÆS OGSÅ: Danny om ‘Paradise’-flirt: Jeg udnytter lidt Amanda
Tilbud fra andre piger
For Maria er Dannys ophold på Paradise Hotel ikke det store problem, for hun ved godt, at det hele bare er et spil.
– Maria har det faktisk okay med alt det, som sker på ‘Paradise Hotel’. Hun kan jo godt se, at jeg spiller spillet og kan virke som et rigtigt svin over for pigerne. Men sådan er jeg altså slet ikke herhjemme, siger Danny og fortsætter:
– Det med tilbud er min kærestes største problem, der er virkelig mange. Og det er skræmmende at se små 12-13-årige piger skrive til mig på den måde, de gør. Og endda ældre kvinder.
Danny har dog ingen interesse i de mange henvendelser, men tage det som noget positivt, at folk kan lide hans spil
– Det er positivt at høre, for det viser jo bare, at folk godt kan lide den måde, jeg spiller på og er som person, siger Danny, der får cirka 25 breve om dagen.
LÆS OGSÅ: Kom tæt på Rikke Gøransson: Her er mine ‘Paradise’-krav
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.