'Paradise'-Caroline: Derfor spørger jeg Patrick, hvorfor han lukker lort ud - Her & Nu

'Paradise'-Caroline: Derfor spørger jeg Patrick, hvorfor han lukker lort ud

Til pandoras spørger Caroline anonymt, hvorfor Patrick altid lukker lort ud – nu forklarer hun hvorfor.

Af Emilie Holm Egebro - 4. maj 2016 kl. 22:45

I aftenens afsnit er der pandoras på ‘Paradise Hotel’. Især Patrick bliver vred og overrasket over et spørgsmål rettet mod ham, og han forstår ikke, hvem det kan være, der mener, at han altid lukker lort ud. Nu løfter Caroline sløret for, hvorfor hun har stillet spørgsmålet.
– Jeg spurgte Patrick, fordi jeg synes, at han nogen gange bare snakker for at snakke. Han vil godt hele tiden være den, der bestemmer, og engang i mellem siger han noget, uden der egentlig er hold i det, han siger, forklarer Caroline til Realityportalen.dk og fortsætter så:
– Jeg fortalte Patrick, da vi kom hjem, at det var mig, der havde spurgt ham om spørgsmålet. Det var heller ikke så hårdt ment, som det måske kan forstås som. Han tog det faktisk ret stille og roligt, men han har jo også sagt en masse ting om mig derinde. Hvad der er sket i Mexico, bliver i Mexico – i hvert fald det meste.
Se ugens sidste afsnit af ‘Paradise Hotel’ i morgen klokken 22.00 på TV3
LÆS OGSÅ:SMUGKIG: Firkant på ‘Paradise Hotel’ i aften
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’: Sådan er Michelle og Patricks forhold i dag
LÆS OGSÅ:‘Paradise’-Patrick efter brud med Michelle: Hårdt at se hende ked af det
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.