'Paradise'-Camilla: Jeg er mega skuffet over Jonass og Sarah - Her & Nu

'Paradise'-Camilla: Jeg er mega skuffet over Jonass og Sarah

Først efter hjemkomsten til Danmark fik Camilla at vide, at Jonass og Sarah havde haft sex på hotellet.

Af Emilie Holm Egebro - 9. maj 2019 kl. 22:50

Jonass holdt sig bestemt ikke tilbage blandt pigerne i aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’, hvor han først kyssede med Anne, derefter Nadja og til slut havde sex med Sarah.
Inden han og Sarah havde sex, havde en grædende Camilla fortalt Jonass, at hun var ked af, at han kyssede med alle de andre piger pånær hende, og Sarah havde holdt om Camilla og forsøgt at trøste hende. Alligevel havde Sarah og Jonass efterfølgende sex, hvor de derefter besluttede, at de ville holde det hemmeligt for Camilla.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah og Camilla beskyldt for at være bossy: Nu svarer de igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse med ‘Paradise’-babe: Nu er Anna kæreste med en mand
Camilla fortæller nu til Realityportalen.dk, at Jonass og Sarah indtil hjemkomsten fra Mexico havde holdt hemmeligt, at de havde haft sex, og det er bestemt noget, hun er ærgerlig over.
– Jeg har det helt fint med, at de har sex på hotellet, men jeg er mega skuffet over, at de ikke fortalte mig det derinde. For jeg troede ligesom, vi fortalte hinanden alt. Jeg fik først at vide, at de havde haft sex, da vi kom hjem til Danmark, så det var trods alt inden, at jeg så afsnittet. Så vi har fået talt ud om det. Jeg har svært ved at forstå, hvorfor de ikke følte, at de kunne fortælle mig det. Særligt fordi Sarah godt vidste, at jeg ikke var forelsket i Jonass, men at jeg bare havde en eller anden følelse for ham, som jeg ikke helt vidste, hvad var, forklarer Camilla og fortsætter:
SAY WHAT! ‘Paradise’-Jonass og Sarah har været kærester
– Jeg havde selv spurgt dem derinde, hvorfor de ikke bare havde sex, når de begge var så liderlige, og jeg var nemlig selv bestemt ikke interesseret i at have sex på hotellet. Når det er sagt, er det jo deres valg, og det er et spil, så de var måske bange for, hvordan jeg ville reagere på det, eller om der ville komme splid. Men jeg er helt cool med, at de har haft sex, men jeg er klart mega skuffet over, at de ikke fortalte mig om det derinde. Det er lidt et brud på tilliden, synes jeg.
LÆS OGSÅ: Populær ‘Paradise’-babe vender tilbage til skærmen

Ikke alt vises på tv

Under aftenens afsnit ‘Paradise Hotel’ virkede det som om, at Camilla græd på værelset, fordi hun havde følelser for Jonass, og at det derfor var svært for hende at se ham kysse og kramme med andre piger. Det virker ligeledes også, som om at Sarah trøster Camilla, fordi hun er frustreret over de mange følelser for Jonass.
Det viser sig dog nu, at det ikke forholder sig helt sådan, som det fremgår på tv.
– Sarah har aldrig nogensinde trøstet mig på grund af mine følelser for Jonass, for jeg har aldrig nogensinde været ked af det på grund af Jonass. Årsagen til, at jeg græd på Fortuna, var, fordi jeg har været forelsket i en fyr hjemme i Danmark, som ikke kunne blive forelsket i mig, og det har sat lidt dybe spor i mig. Det er slet ikke på grund af Jonass, at jeg er ked af det, og det fortæller jeg også i afsnittet, men det er blevet klippet fra. Det har de gjort, fordi det skal se ud som om, at det skyldes Jonass, så jeg synes lidt, at de fordrejer sandheden lige her. Jeg fortæller også Sarah, at jeg langtfra er forelsket i Jonass, for så langt nåede det jo ikke, fortæller Camilla.
LÆS OGSÅ: Helena ude af ‘Paradise’: Det havde set anderledes ud med Arnold
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Klara afslører: Derfor kysser jeg ikke med nogen på hotellet
– Dét, jeg bliver også ked af i forbindelse med Jonass, er, at han kysser med alle piger på hotellet – bare ikke mig. Det giver mig følelsen af, at jeg ikke er god nok, og det er super ubehageligt at blive afvist på den måde, når alle andre åbenbart er gode nok. Så føles det som om, at man er et helt forfærdeligt menneske. Lige den aften i programmet ville jeg gerne kysse med Jonass, fordi han var den flotteste, og fordi jeg savnede noget hygge. Jeg var langt væk hjemmefra og søgte bare en eller anden form for tryghed, fortsætter Camilla og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget
– Derfor blev jeg også ked af, at Jonass afviste mig, for det var den samme følelse, som jeg fik fra ham hjemme i Danmark. Følelsen af, at man ikke er god nok. Og når jeg så samtidig var fuld, skulle der nok bare ikke så meget til, før bægeret flød over. Men i hvert fald var det altså på ingen måde, fordi jeg var forelsket i Jonass, at jeg var ked af det. Det var på grund af den følelse, han gav mig, hvilket gjorde, at jeg endnu engang følte mig usikker på mig selv.
Se eller gense klippet, hvor Jonass og Sarah har sex:

LÆS OGSÅ: Klara åbner om forholdet til Sean: Var de kærester under ‘Paradise’?