'Paradise'-babe er med i nyt gård-program

Et velkendt ansigt medvirker i TV 2s nye realityprogram.

Af Pernille Hahn Hauberg - 2. april 2017 kl. 14:55

Et simpelt liv uden telefoner, rindende vand eller elektricitet er hverdag for deltagerne i ‘Hjem til gården’, når de sammen skal forsøge at få en gård op og køre. Efter hvert program sendes en deltager hjem efter en tvekamp, og til sidst står en enkelt gårdbo tilbage med sejren og 500.000 kr.
Blandt deltagerne er den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager, Freja Rosa Dissing Christiansen, der gæstede hotellet i 2013.
LÆS OGSÅ: Freja: Jeg skulle have spillet anderledes
Det blev dengang et kort visit på hotellet, hvor hun røg ud kun tre programmer efter, hun var kommet ind.
I 2015 kastede hun sig atter ud i et reality-program, da hun ledte efter kærligheden i ‘Det perfekte match’, som også foregik i sydens sol. Nu er hun tilbage på tv, hvor hun har ladet sig tjekke ind under nogle helt andre forhold, og hun håber på at vinde, så hun kan afbetale sin gæld, købe et kolonihavehus og invitere sin mor, der er halvt grønlænder, med til Grønland. Det skriver TV 2.
– Jeg har en bedstefar deroppe, som jeg primært taler med til min fødselsdag og til jul. Så jeg vil meget gerne op og besøge ham, siger Freja til TV 2.
Freja arbejder i dag som tjener, og det vil altså vise sig, om tredje gang er lykkens gang for Freje i reality-genren. Se billeder af Freja fra tiden på ‘Paradise Hotel’, ‘Det perfekte match’ og i ‘Hjem til gården’ i galleriet øverst i artiklen.
‘Hjem til gården’ sendes hver mandag kl. 20:00 på TV 2. 
LÆS OGSÅ: Derfor valgte Freja taktiker-Rasmus
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip fik en flad efter at have smidt kæresten ud
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.