'Paradise'-babe: Kræften er vendt tilbage

Chokeret 'Paradise'-babe: Kræften er vendt tilbage

Stina Bentsen kæmper videre mod den væmmelige sygdom.

Af Mikkeline Andersen - 26. oktober 2015 kl. 20:55

I 2013 kunne Stina Bentsen fortælle, at hun havde fået konstateret livmoderhalskræft. Siden er hun hver sjette måned blevet tjekket på Rigshospitalet, og den sidste tilbagemelding på kræften er ikke positiv.
– Jeg skal opereres i fuld narkose, siger Stina, kendt fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Nyskilt’, til Realityportalen.dk.
– Det er samme operation, som sidste gang, og det er heldigvis kun et lille indgreb, der skal foretages, da dette er fanget helt til at starte med, før det nåede at sprede sig. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg ikke vil dø af det, men jeg er stadig meget nervøs for narkosen, skriver Stina på sin Facebook-profil.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Stina lider også af livmoderhalskræft
Træt af at skulle forklare sig
Flere har kontaktet Stina på Facebook og betvivlet, at hun har kræft.
– Jeg er sgu ved at være træt af, at folk altid skal modsige mig. Jeg har haft celleforandringer i mange år, og derfor har jeg løbende fået biopsier, og denne gang viste det sig, at der var ondartede celler i, forklarer Stina på sin Facebook-profil og tilføjer:
–  Jeg skal have lavet en operation, hvor de fjerner noget af min livmoderhals, så det syge væv forsvinder, hvor der er konstateret kræftceller. Kræft er bestemt ikke noget, man laver sjov med . Og denne opmærksomhed kunne jeg godt være foruden.
LÆS OGSÅ: Stina afslører abort: Ventede barn nummer to
Stephanias far træder til
Sammen med Michael er Stina forældre til datteren Stephania. Selvom de ikke længere danner par, så er Michael klar til at give en hjælpende hånd efter operationen.

– Michael tager barsel en hel uge i forbindelse med min operation, så han kan se efter Stephania, mens jeg kommer mig, fortæller hun.
Da Stina fik konstateret kræft, lå det ikke i kortene, at hun skulle blive mor, fordi hendes venstre æggeleder var lukket. Derfor var lykken ekstra stor, da den tidligere paradiso fik at vide, at hun var gravid.
– Det er så fedt, det er bare så vildt. Jeg har prøvet at blive gravid i seks år, og nu er det altså lykkedes, det er bare så fedt, fortalte Stina om sin graviditet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Stina: Sådan gik barnedåben
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.