'Paradise'-babe har fundet kærligheden

En tidligere paradiso har fået sig en kæreste.

Af Emilie Holm Egebro - 28. januar 2016 kl. 14:55

For et par måneder siden blev det afsløret, at den smukke ‘Paradise’-babe Laura Elley Roebel havde gjort det forbi med botox-kongen Kim Novaa. Nu har hun atter fundet kærligheden og fået sig en ny kæreste – den jævnaldrende Halfdan på 21 år.
– Vi mødte hinanden for tre måneder siden, hvor jeg blev inviteret til hans fødselsdag, da min bror Simon og han er gode venner. Jeg tjekkede ham ud på Facebook et par timer inden, og jeg syntes bare, at han var så lækker, siger den nyforelskede Laura til Realityportalen.dk.
– Halfdan og jeg blev så præsenteret for hinanden, og vi snakkede sammen hele aftenen. Han virkede rigtig interesseret i mig, da hans øjne og smil bare sagde en masse. Jeg faldt med det samme for hans charme og øjne, og så kan jeg godt lide, at han er nede på jorden, nærværende og stille og rolig.
Halfdan er ejer og grundlægger af Cosy Cocktails i Kolding og har desuden åbnet Cosy Club i Haderslev og Cosy Disco i Aabenraa, hvor Laura også selv arbejder på sidstnævnte.
Se billeder af Laura og Halfdan øverst.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Laura i ny hårforvandling
LÆS OGSÅ: Her er de 10 mest populære reality-kendisser på Instagram
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.