'Paradise'-babe rejser fra søn og kæreste

Line Sofie rejser inden længe fra både sin kæreste og søn, men det er med blandede følelser.

Af Jonas Sand - 25. januar 2016 kl. 13:30

‘Paradise Hotel’-deltageren Line Sofie Hansen rejser inden længe til Dubai, og det bliver en helt speciel oplevelse for hende. Det er nemlig første gang, hun skal på ferie uden sin to-årige søn Victor.
Paradisoen efterlader både søn og kæreste derhjemme for at besøge sin veninde, der bor i Dubai. Men det er med blandede følelser, at hun rejser fra dem.
– Min kæreste har måske været ude at rejse med hans kammerater fem gange, efter vi har fået Victor, hvor jeg slet ikke har været ude at rejse på egen hånd endnu. Det er underligt at tænke på, at jeg ikke skal se Victor i en uge, og jeg ved allerede nu, at jeg kommer til at savne ham helt sindssygt, skriver hun på sin blog.
For selv om det bliver underligt og hårdt, så er det på samme tid en rejse, hun glæder sig meget til.
– Men jeg kan mærke, at jeg har brug for lidt egotid – uden at skulle tænke på andre end mig selv. Da jeg sagde til min kæreste, at jeg gerne ville af sted, sagde han med det samme, at han syntes, det var en god og dejlig idé for mig.
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Jeg savner at være gravid
LÆS OGSÅ: Line Sofie om tiden efter ‘Paradise’: Jeg fik en depression
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Jeg vil giftes
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.