'Paradise'-babe afslører: Jeg har mødt en sød fyr

Nathja Borowiec, kendt fra ‘Paradise Hotel’ sæson 9, har fundet en sød fyr på Tinder.

Af Louise Andersen - 5. juni 2018 kl. 08:55

Der er amoriner i luften for den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager, Nathja Borowiec. Hun har nemlig fundet en sød fyr, afslører hun.
– Jeg ser én, som er jeg rigtig glad for, og vi tager bare tingene stille og roligt. Det er helt nyt, så det er hverken fastlagt, hvad det skal blive til, eller om det skal blive til noget.
– Lige nu ved jeg bare, at jeg er glad for ham, og at jeg synes, at han er sød. Vi må se, hvad tiden bringer en dag. Vi tager det stille og roligt, fortæller hun til Realityportalen.

Mødtes på Tinder

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
Selvom Nathja intet problem har med at fortælle, at hun er glad for den nye fyr, så bliver det straks værre, da snakken falder på, hvor de har mødt hinanden.
– Jeg vil næsten ikke ud med, hvor jeg har mødt ham, for jeg har altid været hater af det fis. Men jeg oprettede en Tinder-profil i et par dage, da jeg havde et væddemål, og så var der sgu match. Jeg er ikke stolt af Tinder, men nu er jeg bare glad for, at jeg har mødt ham. Han er ret skør, så vi griner meget, når vi ses, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Vidste du? Dét laver paradisoerne hjemme i Danmark
Parret har dog ikke været på en traditionel date.
– Man kan ikke kalde det dates, hvor man tager ud og spiser, og det bliver akavet. Vi hygger os bare, og vi har det rigtig sjovt, fortæller hun.
Realityportalen følger naturligvis udviklingen i forholdet tæt.
LÆS OGSÅ: CHOK: Rikke Gøransson og Mads er gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om utroskab: Tag dig sammen!