’Paradise’-Amalie: Jeg er intelligent

Amalie Kronil vil gøre op med fordommen om, at deltagerne i ‘Paradise Hotel’ er uintelligente.

Af Jonas Sand - 21. marts 2015 kl. 15:50

Amalie Kronil er med i den nye sæson af Paradise Hotel, der i øjeblikket kører på TV3. Høj intelligens er ikke noget, man normalt forbinder med deltagerne, der bliver mødt med mange fordomme. Men det vil hun gøre op med i årets program.
– Jeg vil gerne fremstå som den intelligente pige, jeg er. Jeg vil vise folk derhjemme, at bare fordi man er med i ’Paradise Hotel’, og ser ud som jeg gør, så behøver man ikke at være snotdum, slår hun fast over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Den mest populære ‘Paradise’-pige: Jeg får kritik
LÆS OGSÅ: Lettet Fie efter exit: Jeg havde det psykisk dårligt
Fortryder intet
Den blonde pige har nydt sin deltagelse i programmet, og hun er ikke bange for reaktionerne, når programmet bliver sendt på fjernsynet.
– Jeg har da lidt nervøs for, hvordan jeg bliver fremstillet. Men jeg har ikke lavet noget dernede, som jeg ikke kan stå inde for. Jeg har bare været mig selv, og jeg fortryder ikke noget, fastslår hun.
Du kan se ’Paradise Hotel’ hver mandag til torsdag kl. 22:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: NYT talkshow: Paradise All In