Panda: Sådan går det med musikken

‘For lækker til love’-fyren drømmer om at leve af musikken.

for lækker til love
Af Mikkeline Andersen - 2. november 2014 kl. 11:54

Jeremy Panda Ace er vild med musik. Det gør ham glad på en trist dag, og det hjælper ham med at slappe af, når han skal tænke over livet, fortæller han. Derfor var planen at afsætte et halvt år sammen med en eller flere producerer, hvor han ville fokusere på sin drøm om en musikkarriere.
– Jeg er desværre ikke kommet så langt med det, som jeg gerne vil. Men jeg arbejder stadig på det, men i et slow tempo, siger ‘For lækker til love’-fyren til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg er en fyr, der elsker at have mange bolde og projekter i luften på en gang. Desværre betyder det, at jeg nogle gange tilsidesætter nogle af mine drømme.
LÆS OGSÅ: WOW: Gustav erkender: Hans krop er flottere end min
Lever som DJ
Selvom Panda for tiden ikke laver musik, så betyder det ikke, at han har lagt rytmerne på hylden.
– Udover mit deltidsjob i Matas, så lever jeg jo af at være DJ. Hvis jeg en dag ikke kan leve af det mere, så vil jeg straks finde noget andet, der tiltaler mig at leve af. Dog stadig gerne indenfor restaurations- eller mediebranchen, siger han.
Panda har ingen specikke idoler indenfor musikbranchen.
– Men skulle jeg nævne nogen, så er det vel alle de store DJ’s og sangartister. Både de danske og de udenlandske som Justin Timberlake, Morten Breum, Medina, Kato, Uso, Calvin Harris, Tiestö og Chris Brown.
LÆS OGSÅ: Rasende Gustav afslører sin date
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.