'På røven'-Irene: Jeg er født i den forkerte tidsalder

Irene så gerne, at hun var blevet født på et helt andet tidspunkt.

Af Jonas Sand - 8. september 2016 kl. 17:55

Når sæsonafslutningen af ‘Stadig på røven?’ i aften er løbet over skærmen på TV2, vil tv-seerne have haft muligheden for at følge med i livet hos Irene og manden Kenneth – og på det seneste også datteren Julie, 17 – i otte episoder.
Meget er der sket, siden vi først blev inviteret inden for dørene i hjemme i Nakskov. Men selv drømmer Irene sig tilbage til en tid, hvor det slet ikke ville have været muligt at følge familien på skærmen.
– Jeg siger altid, at jeg er født i den forkerte tidsalder. Jeg synes slet ikke, at jeg passer ind i nutidens samfund, hvor alt handler om, hvor mange penge man kan tjene, og hvor meget man kan arbejde, fortæller Irene til Realityportalen.dk.
– Forældrene arbejder indtil sent og henter først børnene i institutionerne, når det nærmest er tid til at komme i seng. Og det er bare ikke sådan et liv, som jeg vil have – eller ønsker, at mine børn skal have.
LÆS OGSÅ: ‘På røven i Nakskov’-Irene: Jeg føler mig ikke på røven
Tid til at nyde livet
For Irene handler livet om mere end bare arbejde. Hun vil hellere bruge lidt mere kvalitetstid med familien end bare knokle for at tjene mange penge.
– Vi har det helt fint med, at vi ikke har en masse luksus og ikke kommer på en fin sommerferie hvert år. Jeg har ingen ambitioner om at skulle arbejde hele tiden, bare så vi kan købe luksuriøse ting. Det vigtigste er, at vi er glade for at stå op om morgenen, og glade for det vi laver. Og det er vi.
– Det hele er blevet så materialistisk, og folk er så fokuserede på, hvad man ejer. Jeg tror, jeg ville have passet meget bedre ind i en anden tidsalder, hvor det langt fra var så meget i fokus.
Du kan se sidste afsnit af ‘Stadig på røven?’ i aften klokken 20:00 på TV2.
LÆS OGSÅ: ‘På røven i Nakskov’-Ib stiller op til kommunalvalget: Jeg slår borgmesteren!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.