Putte og kæresten flytter sammen

Realitybaben og kæresten Michael skal nu til at bo under samme tag.

Singleliv
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 22. april 2014 kl. 15:58

I januar kunne Realityportalen.dk fortælle, at den forhenværende Singlelivs-pige, Putte, havde fundet manden i sit liv. Og parret er stadig så stormende forelskede, at de nu er klar til at flytte sammen.
– Min kæreste og jeg har været uadskillelige, siden vi mødte hinanden. Vi har været sammen dag og nat, og alt fungerer bare, som var det en romantisk film. Vi er ikke en dag i tvivl om, at vi har fundet den eneste ene i hinanden og det at flytte sammen, er det helt rette for os, siger en lykkelig Putte til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Putte: Disse kosmetiske behandlinger har jeg fået lavet
Flytter på landet
Når parret flytter sammen, får de huset fuld, da både Putte og kæresten Michael har to børn hver fra tidligere. Og derfor skal der være godt med plads til den store sammenbragte familie.
– Vi flytter et lille stykke uden for Esbjerg, da vi  gerne vil bo på landet. Med fire børn er det kun dejligt med landlige omgivelser, hvor de kan slå sig løs. For os er det jo også en drøm, der går i opfyldelse, så det kan ikke blive mere perfekt for os alle, siger hun og fortæller, at flytte-tidspunktet er nøje valgt.
– Det ville være total unaturligt ikke at flytte sammen her i sommerferien, hvor børnene så kan fortage et skoleskift, og jeg skal starte på studiet som ”Ergo” i Esbjerg.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Putte har fundet kærligheden
Børnene jublede
Og det er ikke kun Putte og Michael, der glæder sig til  et nyt fast hjem, det gør deres børn også.
– På den måde bliver vi forenet og kan starte et nyt kapitel sammen i vores liv. Ungerne glæder sig helt vildt til, at vi skal flytte sammen. De har selv spurgt et par gange, om vi ikke godt ville flytte sammen, så da vi fortalte dem nyheden, jublede de, slutter Putte af.
LÆS OGSÅ: Irina flytter sammen med kæresten
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser