Optur for Sanne: Samarbejde med Lis og Anne gav pote - Her & Nu

Optur for Sanne: Samarbejde med Lis og Anne gav pote

Udviklingen er endelig vendt, og der er penge på kistebunden hos rock mamaen.

Af Jan Körner - 12. januar 2020 kl. 19:55

Sanne Salomonsen kan kun sende glade tanker til Lis Sørensen og Anne Linnet. For samarbejdet med de to andre rockikoner gav økonomisk pote for Salomonsen. Efter mange år med svigtende indtægter har 64-årige Sanne Salomonsen endelig vendt sin nedtur til en gedigen optur.
Turnéen med Lis Sørensen, 64, og Anne Linnet, 66, var så stor en succes, at Sanne mildest talt scorede kassen på at synge med de to kollegaer.
LÆS OGSÅ: Derfor er Karsten Ree slet ikke med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’
I regnskabsperioden 2017-2018 omsatte hun for knap 1,9 mio. kroner, men i den seneste periode, der netop er blevet offentliggjort, endte bruttofortjenesten på over 4,7 millioner.
En stigning på mere end 2,8 mio. kroner, hvilket svarer til, at hun hver måned tjente cirka 237.000 kroner ekstra i forhold til den foregående periode.
LÆS OGSÅ: Anders og Torbens familietragedie: Vores søskende døde
Dermed fik hun også endelig polstret sin opsparing, så det kan mærkes. Tidligere havde hun kun 815.531 kroner i pengekassen, men det beløb er nu på 2.152.233 kroner, så der er noget til dårligere tider.
Sanne Salomonsen var en god chef, da pengene begyndte at vælte ind igen. For udgifterne til personalet steg eksplosivt fra godt 1,3 mio. kroner i den foregående regnskabsperiode til lige under 3 mio. kroner. Rockmamaen er dog ikke den eneste, der får løn fra hendes firma. Ifølge erhvervsregistrene er der to ansatte i hendes firma.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet