Oliver Bjerrehuus: Derfor er Sidney Lee den største realitystjerne

Modellen og tv-værten er helt tosset med Sidney Lee, som han beskriver som en rigtig flink fyr.

Af Ritzau - 10. februar 2016 kl. 13:25

Modellen Oliver Bjerrehuus peger på den bandanaklædte og solbrune Sidney Lee, som en af de største realitypersonligheder i Danmark.

(Foto: Janus Nielsen)

Oliver Bjerrehuus er fan af Sidney Lee. (Foto: Janus Nielsen)


– Sidney Lee er den største realitystjerne og den klogeste, største, stærkeste og den, der bruger mest selvbruner. Jeg sagde nej til at lave en masse med ham i starten af hans karriere, men da jeg så mødte ham første gang, var han bare så skidesød. Han sagde hej til alle og gav sig tid. Jeg troede, han ville være arrogant, men han er alt andet end det, siger han og bliver bakket op af hovedpersonen selv:
– Jeg vil nok sige, at jeg selv er den største. Jeg er i hvert fald den mest originale, siger Sidney Lee.
Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare
HOT NEWS: Sidney Lee og Natascha Linea kysser – igen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.