Oh Land havde blå mærker efter voldsscene

Den danske sangerinde Oh Land er ikke bange for en udfordring.

Af Newspaq - 24. maj 2014 kl. 17:20

Som Mads Mikkelsens kone i den danske western “The Salvation” af instruktøren Kristian Levring, får hun nemlig en frygtelig behandling af et par af det vilde vestens hårdkogte forbrydere.
– Voldsscenen var meget intens, for det var tre dage, hvor jeg blev banket og jeg havde blå mærker og buler og skrammer over det hele, fordi jeg blev revet rundt, fortæller Oh Land med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius.
– Jeg følte ikke, at jeg blev nødt til at spille det, jeg oplevede det virkelig, siger hun om den voldsomme scene.
LÆS OGSÅ: Hit-sangrinde kåres som stilikon for andet år i træk
Nød at være med
Selvom hendes rolle må grueligt meget igennem i filmen, nød hun at være med i filmen, der ud over Mads Mikkelsen også har store stjerner som Mikael Persbrandt og Eva Green på rollelisten.
– Det var rigtig sjovt at kunne bruge en hel dag på bare at leve sig ind i en rolle. Det er jo det ideelle scenarie for en legesyg voksen. Man leger en leg, hvor alle er ligeså koncentrerede om legen, som du selv er.
– Den sidste dag, da vi var færdige med at skyde, var jeg vildt ked af det, fordi det havde været så sjovt, siger hun.
LÆS OGSÅ: Kendis chokerer: Jeg blev gruppevoldtaget
En smule skræmt
Det var ikke mange erfaringer, sangerinden havde med skuespil, før hun sagde ja til rollen, men det var heller ikke forventet af hende.
– Jeg var selvfølgelig lidt intimideret over at skulle være med i denne her store film med etablerede stjerner, så jeg spurgte Kristian (Levring, red.) om jeg skulle tage nogle kurser, inden vi begyndte at filme.
– Men han sagde, at jeg bare skulle gøre nøjagtig, som jeg havde gjort til castingen, fortæller Oh Land, der først nu synes, hun har været klar til at prøve sine evner som skuespiller.
– Jeg havde en lille rolle i filmen “Hvid Nat” for nogle år siden, men så fik jeg hul igennem i musikken, som jo var det, jeg virkelig gerne ville. Og det var også vigtigt for mig, både for folks opfattelse af mig og for min egen opfattelse af mig selv, at jeg fik slået mig fast som musiker, inden jeg spredte mig for meget.
“The Salvation” kan i øjeblikket ses i de danske biografer landet over.
LÆS OGSÅ: Superstjerne: Jeg er så færdig med reality-tv
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.