Vinder af 'Danmarks næste Topmodel': Jeg havde forventet en andenplads

Daniel Kildevæld løb med titlen som ‘Danmarks næste Topmodel’.

Af Emilie Holm Egebro - 4. november 2015 kl. 21:25

Der var tre håbefulde deltagere tilbage i kampen om at blive ‘Danmarks næste Topmodel’. Mark og Malle måtte dog se i øjnene, at det ikke var dem, der løb med sejren, da det blev 16-årige Daniel Kildevæld, der vandt titlen som ‘Topmodel’-vinder 2015. Det havde han dog slet ikke forventet.
– Det var helt underligt, da jeg fik at vide, at jeg havde vundet, for jeg havde egentlig regnet med, at jeg ville komme som nummer to. Jeg troede helt sikkert, at Malle ville vinde, da mine to sidste shoots op til finalen ikke var så gode. Så jeg var meget overrasket og kunne slet ikke forstå det, da de sagde mit navn, siger en glad Daniel til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Mine forældre var lige så overrasket over, at jeg vandt, som jeg selv var. De begyndte begge at græde og fór op til mig med det samme og gav mig et stort kram. Det var virkelig dejligt at se.
LÆS OGSÅ: Thea og Thomas er ude af ‘Topmodel’: Drømmen lever stadig
Holder en pause fra modelverdenen
Selvom finalen i ‘Topmodel’ først blev vist her til aften, så er det et stykke tid siden, at Daniel rent faktisk vandt. Modelkarrieren har dog i mellemtiden været sat på standby.
– Jeg er på efterskole lige nu, og jeg må først rigtig begynde at arbejde fra 1. december i forhold til den kontrakt, som jeg har med ‘Topmodel’. Så der er ikke sket det store, siden at jeg vandt. Desuden vil jeg rigtig gerne have gjort min efterskole færdig, da jeg ikke nåede at få min eksamen sidste år på grund af programmet, forklarer Daniel og fortsætter:
– Men jeg har aftalt med efterskolen, at jeg kan tage fri, hvis der kommer nogle vigtige jobs f.eks. til Fashion Week i januar, hvor jeg håber, at jeg får nogle jobs. Og så til sommer, når jeg er færdig med skolen, der vil jeg så gerne gå all in på en modelkarriere. Det er helt klart drømmen.
LÆS OGSÅ: Sarah Kildevæld om lillebror i ‘Topmodel’: Jeg er stolt
‘Topmodel’-Sarah: Jeg har kæmpet i tre år
Det er hårdt arbejde

Daniels storesøster blev 'Danmarks næste Topmodel' sidste år. (Foto: Kanal 4)

Daniels storesøster blev ‘Danmarks næste Topmodel’ sidste år. (Foto: Kanal 4)


Daniels storesøster Sarah vandt sidste år ‘Danmarks næste Topmodel’. Og selvom Daniel ikke har tænkt sig at støtte sig op af søsteren, så er han sikker på, at de vil drage nogle fordele af hinanden.
– Hvis jeg får nogle gode jobs, så vil jeg helt klart lige sige det til Sarah, så hun kan komme med nogle gode råd og tips. Og det samme omvendt. Samtidig så håber jeg da på, at vi på et tidspunkt kan komme til at lave noget sammen. Det vil jeg da hvert fald rigtig gerne, siger Daniel, som dog er indforstået med, at gode modeljobs ikke hænger på træerne:
– Jeg håber på, at fremtiden vil byde på en masse fede jobs, og så har jeg et mål om også at komme til udlandet at arbejde. Men jeg er også klar over, at det tager lang tid at nå til tops som model. Det kræver jo en masse hårdt arbejde, men det er da helt klart noget, som jeg vil kæmpe for. Og så må jeg være tålmodig. Målet er sat, og det er det, som jeg går efter.
Se galleriet af Daniel øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ:  ‘Topmodel’-deltager scorer rolle i ‘Big Bang Theory’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.