'Mit plastikmareridt'- Maria: Sådan går det i dag

30-årige Maria havde gået med bylder og et fladt bryst i, før lægerne i ‘Mit Plastikmareridt’ kom hende til undsætning.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 8. maj 2016 kl. 18:55

30-årige Maria var utrolig ærgerlig over sine  bryster, efter hun som 18-årig fik foretaget en brystforstørrende operation. Efter operationen oplevede Maria infektion og sorte bylder på brystet, og der kom huller i huden, så man kunne se ind til implantatet. Hun fik derfor fjernet det ene implantat og gik med et fladt bryst i to år.
Efter at have stået ansigt til ansigt med lægerne i ‘Mit plastikmareridt’ besluttede de sig for, at de gerne ville hjælpe Maria. Da Maria besøgte lægerne umiddelbart efter operationen var det med et stort smil på læben, og det smil er ikke blevet mindre siden.
– Det går rigtig godt med mine nye bryster. Det er hele rigtig flot, og blevet helt som forventet efter sådan en operation. Jeg er super glad for mine bryster – langt om længe, fortæller Maria til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-deltager raser: De har ødelagt mit liv
Grænseoverskridende at være med
I programmet skal deltagerne vise deres værste plastik-mareridt. Ikke kun lægerne, men også for resten af Danmark. Og det er en ting, der godt kan være svært at affinde sig med i starten.
– Det har været meget spændende, men også meget grænseoverskridende at være med i programmet. Men man er heldigvis omgivet af så mange søde og dygtige folk, så det hjalp virkelig meget. Og det her er min sidste operation, siger Maria og tilføjer:
– Hvis jeg skal mere i tv, så skal det være et program, hvor man kan vinde en masse penge.
LÆS OGSÅ: ‘Mit Plastikmareridt’: Gemmer bryster derhjemme
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Det har jeg fået sprøjtet i ansigtet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.