'Nyskilt'-Laila udgiver bog om eks-mandens utroskab

'Nyskilt'-Laila udgiver bog om eks-mandens utroskab

Det startede som personlig terapi, men nu vil Laila hjælpe andre med at komme videre efter en skilsmisse.

Af Jonas Sand - 8. april 2015 kl. 19:25

Laila Iben Schmidt er en af de kvinder, som man i øjeblikket kan møde som seer af Kanal 4-programmet ‘Nyskilt’. Den 42-årige kvinde fandt ud af, at hendes mand gennem ti år aldrig havde været tro mod hende, og derfor søgte hun skilsmisse fra ham.
Nu har hun udgivet bogen ‘Røvretur, sixpack og neglelak’ om hele situationen og det svigt, som hun oplevede fra manden, og hun håber på at kunne hjælpe andre i samme situation.
– Jeg skrev bogen i forbindelse med skilsmissen. Den handler om min oplevelse, og hvordan man kommer videre fra sådan noget. For der er et liv efterfølgende, og det vil jeg gerne vise andre, siger Laila til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Paradiso gravid og forladt i nyt tv-program
Startede som terapi
Laila afslører, at det overhovedet ikke var planen at springe ud som forfatter, da hun i sin tid begyndte at skrive. Hun havde bare ikke råd til at bruge mange penge på en psykolog.
– Jeg begyndte at skrive alle mine tanker ned, og det blev min egen form for terapi. Jeg kunne virkelig mærke, hvor meget det hjalp. Pludselig havde jeg bare så mange små noter, at jeg tænkte, at det kunne blive til en hel bog.
LÆS OGSÅ: De bedste citater fra ‘De unge mødre’
Tabubelagt emne
Både mænd og kvinder har kontaktet Laila for at rose og takke hende for modet til at stå offentligt frem og tale om emnet. Det gør hende glad, for det var en af grundene til, at hun valgte at udgive bogen.
– Det er jo et tabubelagt emne, som folk ikke rigtigt ved, hvordan man skal snakke om. “Du finder nok snart en ny,” hørte jeg tit bare fra folk, og så fik man bare lyst til at slå dem ihjel. Mit liv lå i ruiner, så hvad skulle jeg bruge det til, lyder det med et grin fra Laila.
Laila vil hjælpe andre og vise dem, at der er et liv efter skilsmissen. Det har hun selv oplevet, og hun har langt fra opgivet troen på kærlighed.
– Selvfølgelig skal jeg da have mig en kæreste igen. Nu er det snart sommer, og så skal jeg da ud og møde nye folk. Jeg har i hvert fald fået livsglæden igen, fortæller en glad Laila.
Du kan følge Laila og de andre singlekvinderi aften klokken 21:00, når Kanal 4 sender ‘Nyskilt’.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Jeg har fået ny kæreste
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.