Tina Müller glæder sig: Sommerfugle i maven

Tina Müller glæder sig til, at det går løs til 'Dansk Melodi Grand Prix'.

Efter to år uden publikum til 'Dansk Melodi Grand Prix' bliver Boxen i Herning i aften fyldt med glade gæster.

Det får et kæmpe smil frem hos Tina Müller, der igen i år er vært sammen med Martin Brygmann.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Irina Olsen tager stilling til krigen i Ukraine...

– Jeg glæder mig virkelig til at opleve publikum, fordi der er så mange fans, der har en kæmpe fest, fortæller hun begejstret. Hun går til opgaven med stolthed og ærefrygt, både fordi showet har stor betydning for så mange, og fordi det har givet hende de unge år i Ringsted.

LÆS OGSÅ: Ukrainske Maryna: Kan ikke komme i kontakt med sine forældre

– Jeg er fra en tid, hvor 'Melodi Grand Prix' var noget, der virkelig samlede. Det fyldte meget i min barndom. Vi havde stemmesedler, og bagefter skulle man ned i TP Musik og have kassettebåndet. Jeg havde da aldrig drømt, at jeg selv skulle være vært, fortæller Tina.

Tryg med Brygmann

Trods sin store erfaring mærkede tv-værten en vis portion nervøsitet, da hun sidste år gik i Jørgen de Mylius' og andre legendariske værters fodspor.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælde’-deltagers succes: Vandt kæmpe beløb på casino

– Det, der gjorde mig nervøs sidste år, var det historiske i at få lov at lave et 'Melodi Grand Prix'. Nerverne kommer altid lige inden showet, men da det først gik i gang, faldt det meget naturligt. Også fordi det var sammen med Martin, som jeg er helt tryg ved. Derfor er det også skønt at skulle lave det med ham, siger hun.

– Selvfølgelig kommer der sommerfugle i maven igen. Det skal der også være. Det er jo Boxen i Herning med mange tusinde tilskuere. Hun er hemmelighedsfuld omkring sit kjolevalg, og hun vil heller ikke lige pege på en favorit blandt de otte sange.

LÆS OGSÅ: Anders og Torben dropper papfigurerne: Thailand kalder

– Jeg synes, det er svært. De kan noget forskelligt, og derfor er det svært at pege på en sikker vinder, lyder det diplomatisk.

Samtidig med forberedelser og prøverne på det store tv-show optager Tina Müller nye afsnit af 'Hammerslag'. Men der er heldigvis snart et stort hul i den populære værts travle kalender.

– Jeg holder 14 dages fri bagefter. Jeg har meget ferie fra sidste år, jeg skal have brændt af, og det passer perfekt efter masser af 'Hammerslag' og et 'Melodi Grand Prix'.

LÆS OGSÅ: Silas Holst: Datteren følger i fars fodspor