'Paradise'-hunk nægter coronavaccine: Lortet er menneskeskabt

Han mener, det er regeringen, der holder øje med os.

Sidste års 'Paradise Hotel'-deltager Daniel Rosendal (for nogle kendt som lone wolff) har på Instagram delt et billede af sin vaccineinvitation. Den har han dog ikke tænkt sig at takke ja til.

- Det her er så komisk. Samfundet skal bare holde sig langt væk fra mig, skriver Daniel til billedet.

LÆS OGSÅ: Fyret paradiso: Jeg vil SKIDE på samfundet!

Det er der tydeligvis en del af hans følgere, der har bemærket - og kommenteret på - og i en opfølgende story giver Daniel dem alle et fællessvar.

Han skriver:

- En vaccine tager mellem 10 og 15 år at producere ordentligt med tests på mennesker og dyr. Du aner ikke, hvad du får ind i kroppen. Hvorfor tror I, der er så mange bivirkninger?

Til Realityportalen uddyber han, at han ikke vil vaccineres, fordi man ikke kan vide, hvad der er kommet i vaccinen.

- Alle kroppe reagerer forskelligt, og folk oplever den ene bivirkning efter den anden.

LÆS OGSÅ: Ung mor: Fortryder min graviditet

Tror ikke på at virussen er naturlig

Daniel tror heller ikke på, at virussen er kommet af sig selv.

- Jeg tror ikke på corona, forklarer han Realityportalen og fortsætter:

- Eller jo, men ikke at den bare er kommet af sig selv sådan helt tilfældigt. Det er ren propaganda, det hele. Lortet er menneskeskabt. Alle ved, at vi er for mange på kloden og sjovt nok 'udrydder' den kun dem med svagt immunforsvar. Bagmændene bag vaccinerne tjener styrtende med penge på grund af efterspørgslen. Alt drejer som om penge, penge og penge. Menneskeheden har fejlet, og derfor jeg meldte mig ud af samfundet for længe siden. De rige bliver rigere - de fattige bliver fattigere.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne efter brud: Tog til New York og knaldede løs

Samtidig deler Daniel sin frustration over, at det fra i dag er vedtaget, at hvis man er fritaget for både mundbind, coronapas og vaccine, så skal man fremvise dokumentation fra borgerservice.

- En lægeerklæring er ikke længere nok. Men jeg vil vædde med, at når man så er på borgerservice, så skal man give sine oplysninger. Det handler alt sammen om, at regeringen vil have et overblik over, hvem der ikke følger deres regler. Jeg er ikke paranoid. Jeg har bare åbnet mine øjne, slår den tydeligt irriterede Daniel fast på sin story.

LÆS OGSÅ: Utryg Mathilde Gøhler: Jeg vil have fuld sikkerhed