Mette Frederiksen afslører: Sådan bliver min jul

Mette Fredriksen holder ikke igen, når det kommer til juletraditioner.

Mange mener, det er for meget med den hektiske juletid, og andre igen kan ikke få nok. Mette Frederiksen hører til den sidste kategori, for allerede i november begynder hun at spille op med julemusik i hjemmet ved Hareskovby i Nordsjælland.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ralf og Lisbeth fortæller om deres jul. 

– Der er ikke helt enighed om, hvorvidt det er for tidligt. Jeg er på det hold, der mener, at det er helt på sin plads, afslører hun overfor HER&NU.

LÆS OGSÅ: Julehyggen er stukket af hos Lisbeth og Ralf: Brugt mere end 20.000 kroner

– Og så går jeg aldrig gennem en december uden hjemmelavede æbleskiver. Jeg har gemt min mors gamle opskrift – også på småkager. Det lyder måske gammeldags, men det betyder meget for mig, at vi bruger nogle af de opskrifter, som har fulgt med familien, siger den 44-årige statsminister, som er mor til Magne, 15 og Ida Feline, 19.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mads Vad vender tilbage i ‘Vild med dans’

Hendes mand, fotografen Bo Tengberg, har børnene Sylvester, 18, og Mathilde, 17. Parret har ingen børn sammen.

– For mig er det noget helt særligt at samle familien til jul, og at holde fast i nogle af de traditioner, der vækker minder om barndommens jul. Pyntning af juletræet, den gamle julepynt hænges op, og min farmors julestel kommer frem. Juleaftensdag går vi til gudstjeneste. Når vi er tilbage, passer det med, at stegen skal i ovnen, forklarer Mette, der ikke holder igen, når det gælder juletraditioner.

LÆS OGSÅ: Asta efter bruddet med Jonass: Jeg flytter

– Jeg holder utroligt meget af julens fine traditioner. At tænde kalenderlys, spise konfekt og selvfølgelig at samle familien, understreger Mette Frederiksen.

LÆS OGSÅ: Geggo efter lægebesøg: Under observation