Mads og Michael Laudrup er EM-klar: Det bliver stort

Michael Laudrup og sønnen Mads toner frem på tv-skærmen.

Fodboldfamilien Laudrup spiller en væsentlig rolle i EM i år. I hvert fald når det gælder tv-dækningen på Viaplay. Det kom frem på sidste uges EM-pressemøde i København, hvor alle stationens værter, eksperter og kommentatorer var samlet.

- Det bliver stort. Vi skal ikke være i studie sammen, men jeg synes, han gør det flot. At være med til en slutrunde på sidelinjen er også fagligt en stor ting, mener den 56-årige fodboldlegende Michael Laudrup om sin søns rolle som sportsvært.

Til daglig er far og søn tilknyttet Viaplay som henholdsvis ekspert og studievært i hver sin fodboldlejr, nemlig Champions League og Superligaen.

LÆS OGSÅ: Lyver ung mor om søns sygdom?

- Min far og jeg kommer ikke til at være samme sted geografisk under EM, men vi kommer til at optræde i de samme udsendelser. Måske vi kan hjælpe hinanden med vinkler på historier, siger 32-årige Mads Laudrup, der primært bliver placeret i landsholdslejren i Helsingør, mens hans far hovedsageligt vil være at finde i hovedstudiet beliggende i København.

Viaplay sender i alt 51 kampe på deres respektive kanaler og streamingtjenes- ter. Kampene transmitteres fra 11 byer i Europa, og fire af dem finder sted i Parken med Danmark på plakaten tre af gangene.

LÆS OGSÅ: Leos svære kamp: Undskyld Sussi

LÆS OGSÅ: Inger Støjberg afslører: Min store kærlighed