Kobberbryllup i Kairo

Morten Ankerdal blev taget på sengen.

Efter et have været nedlagt af et maveonde – der også fik ram på en stribe af de danske håndboldstjerner ved VM i Ægypten – fik TV 2-værten Morten Ankerdal sig lidt af en positiv overraskelse på sit hotelværelse i Kairo i sidste uge. Der blev nemlig banket på hans hotelværelse og ind kom kollegaen Thomas Kristensen med en computer, hvor en masse mennesker råbte hurra i anledning af Ankerdals kobberbryllup.

- Har de bedste venner, familie og den dejligste kone. Blev bogstaveligt talt taget på sengen, da min gode ven pludselig bankede på døren til morgen. Det kan man da kalde et comeback efter en dag med mavegymnastik, skrev den 47-årige sportsvært efterfølgende på Instagram.

LÆS OGSÅ: TILLYKKE! TV2-par venter barn

 Da Morten Ankerdal i 2008 blev gift med den tidligere norske landsholdsspiller Vibeke Nessen i Greve Kirke, var deres børn Emilie og Mikkel med. De er i dag 15 og 14 år (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: Stine jubler: Jeg har fået nyt job
Efter et have været nedlagt af et maveonde – der også fik ram på en stribe af de danske håndboldstjerner ved VM i Ægypten – fik TV 2-værten Morten Ankerdal sig lidt af en positiv overraskelse på sit hotelværelse i Kairo i sidste uge. Der blev nemlig banket på hans hotelværelse og ind kom kollegaen Thomas Kristensen med en computer, hvor en masse mennesker råbte hurra i anledning af Ankerdals kobberbryllup. - Har de bedste venner, familie og den dejligste kone. Blev bogstaveligt talt taget på sengen, da min gode ven pludselig bankede på døren til morgen. Det kan man da kalde et comeback efter en dag med mavegymnastik, skrev den 47-årige sportsvært efterfølgende på Instagram. LÆS OGSÅ: TILLYKKE! TV2-par venter barn Da Morten Ankerdal i 2008 blev gift med den tidligere norske landsholdsspiller Vibeke Nessen i Greve Kirke, var deres børn Emilie og Mikkel med. De er i dag 15 og 14 år (Foto: Michael Stub) LÆS OGSÅ: Stine jubler: Jeg har fået nyt job