Klaudia opløst i tårer: Jeg blev røvrendt

Klaudia fik et kæmpe chok, da Patrick tog sit valg og slukkede hendes drøm. Nu fortæller hun, hvad der gjorde hende så ked af det.

Så gik den ikke længere for 20-årige Klaudia Silver, der ellers var overbevist om, at hun var sikker, da hun placerede sig bag Patrick Weber til dagens parceremoni.

Men han valgte altså Anne K som sin partner - og den havde Klaudia på ingen måde set komme. Derfor brød hun helt sammen.

LÆS OGSÅ: Efter flere forhold: Nu er der igen nyt hos Rachel

- Jeg havde det jo så godt med Patrick, da han tjekkede ind, jeg stolede 110 procent på ham. Jeg spurgte ham inden, om han var sikker på sit valg, og at han ville vælge mig, siger Klaudia, der af Patrick blev forsikret om, at han ville lade hende blive på hotellet.

Artiklen fortsættes under billedet...

- Jeg blev røvrendt, hvis han havde sagt, han var i tvivl, så kunne jeg se, om jeg havde en chance ved en anden, siger hun.

LÆS OGSÅ: Realitypar i dyb krise: Begge ramt af stress og depression

Da Klaudia skulle tage afsked med gæsterne og Rikke Gøransson, fortalte hun, at 'Paradise Hotel' havde været en drøm, siden hun var 13 år.

- Jeg havde drømt om at stå i den finale. At der er en fyr, der skal ødelægge det for mig, gør mig ked af det. Jeg var ikke forberedt på, at jeg skulle væk. Jeg var ikke klar til det, siger paradisoen.

LÆS OGSÅ: Måtte redde børnene ud af brændende hus: Nu er jeg clean

I dag har hun ikke kontakt til hverken Mathias eller Patrick, men hun går ikke længere rundt og føler sig vred på dem. Til gengæld har hun stadig lidt kontakt med Léa og Jasmin, der jo også stod i den gruppe.

- Jeg var rigtig sur, efter jeg tjekkede ud, jeg sagde til mig selv, at jeg kommer aldrig nogensinde til at tale med den mand igen. Jeg tilgiver ham aldrig for det, tænkte jeg!

LÆS OGSÅ: Ny 'Reality Awards'-deltager testet positiv: Jeg ligger dødssyg

Tilgivelsen kom dog, og siden har Patrick givet en undskyldning igen.

- Kontakten er bare forsvundet, siger Klaudia.