Fie Laursen følger i Gulddrengs fodspor

Fie Laursen er kommet i fint selskab, for hun skal fremover dele bookingselskab med selveste Gulddreng.

Det har været et vildt år for bloggeren Fie Laursen, som først udgav en bog og dernæst et vaskeægte sommerhit, men det lader til, at det kun er begyndelsen. Nu er hun er kommet ind hos PDH, som er danmarks største bookingselskab. Det er samme sted som blandt andet Gulddreng, og det er hun rigtig glad for.

- Ja, det er ret fedt! Jeg kommer til at blive booket igennem PDH, der sidder med en masse af de største danske artister, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen lancerer parfume og tøjkollektion

Og vi kan allerede nu begynde at glæde os til at opleve Fie live. Der er nemlig en club-tour under opsejling.

- Når datoerne er på plads, kan man holde øje med min side. Her vil jeg offentliggøre faste datoer for clubjobs og andet, siger hun.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen og Mai Manniche lancerer smykkekollektion

Og udover en clubtour, kan vi også se frem til mere musik fra Fie, der over sommeren har haft succes med hittet 'Justin'

- Jeg har en ny sang på dansk på vej, som er dedikeret til en ekskæreste, der var mig utro. Den er langt bedre end 'Justin'. Men jeg skal kun synge 'Justin' på mine clubjobs, fortæller hun.

Det bliver spændende, om Fies endnu engang kan nå til tops på hitlisterne, når hun udgiver den. Første gang Fie Laursen skal optræde live bliver den 26. september, hvor hun synger Justin og sin nye sang i forbindelse med lanceringen af Fies smykkekollektion, som er lavet i samarbejde med Mai Manniche.

LÆS OGSÅ: Fie vs. Boris: Hvem er det største talent?

SE BILLEDERNE: Boris Laursen i vild hårforvandling

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.