Efter 'Paradise': Deltager gør klar til næste realityprogram

'Paradise'-baben har en klar plan om at vende tilbage til skærmen.

Ved den seneste parceremoni på 'Paradise Hotel' var det en rørstrømsk Klaudia Silver, der måtte se i øjnene, at det nu var blevet hendes tur til at gå ned på værelset, pakke sine ting og forlade hotellet.

Det var Patrick, der til hendes store overraskelse valgte hende fra til fordel for Anne K. Med det slukkede han en drøm hos Klaudia - men hun har heldigvis mange flere drømme, som hun er klar til også at føre ud i livet, som hun gjorde det med sin deltagelse i 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: Efter flere forhold: Nu er der igen nyt hos Rachel

- Jeg havde håbet at stå i den finale, og så bliver det ikke til noget. Men så skal jeg jo videre til flere realityprogrammer. Jeg er sgu ikke færdig - jeg er lige startet, fortæller den 20-årige babe til Realityportalen.

Hun kan sit realitystof og har en langsigtet plan med alle de realityformater, hun ønsker at deltage i. På listen er først og fremmest et ønske om at være med i 'Mig og mine nye bryster', men også 'Divaer i junglen', 'Ex on the Beach' og 'Love Island' - hvis programmet en dag skulle gøre comeback.

LÆS OGSÅ: Uhh: Nynne taler ud om graviditet

På 'Paradise Hotel' nåede Klaudia også at få nævnt, at hvis hun vandt de 10.000 kroner, som man kunne vinde sammen med titlen som 'Årets Paradise personlighed', så skulle pengepræmien gå til, med Klaudias egne ord, nogle nye patter.

Noget tyder altså på, at der er god chance for, at vi inden længe ser paradisoen på skærmen igen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe mobbes: Forstår det ikke

LÆS OGSÅ: Måtte redde børnene ud af brændende hus: Nu er jeg clean