Danica Curcics vilde oplevelse: Kronprinsen kom forbi

Kronprinsen stod og vaskede vindruer i Danica Curcics kolonihavehus.

Danica Curcic, der i sidste måned modtog Kronprinsparrets Kulturpris, måtte forud for prisen gnide sine øjne en ekstra gang, da hun fik besøg af kronprinsen.

- Jeg havde ham på besøg i kolonihaven. Det var vanvittigt. Men jeg kom til at give ham hånden som det første, og det skulle man jo ikke gøre. Man skal helst ikke røre ved hinanden her i coronatiden, fortæller Danica om mødet med Frederik.

LÆS OGSÅ: Mie og Wafande forklarer: Venskabet har udviklet sig

 Den 31. oktober modtog Danica Curcic Kronprinsparrets Kulturpris. Inden da havde hun modtaget kronprinsen i sit kolonihavehus (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

LÆS OGSÅ: Michael og Maria uenige om børn

Danica Curcic havde fået instrukser om, hvordan hun skulle modtage kronprinsen, men glemte alt om det.

- Jeg blev ret nervøs, men glemte alt om det, da han kom, siger hun, og indrømmer, at hun måtte stive sine nerver af.

- Ja, der blev lige drukket lidt om morgenen, for jeg skulle lige dulme nerverne. Men han var fantastisk sød, og det var virkelig hyggeligt, siger hun.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss i krise: Det er ubærligt
Et dejligt besøg
Og hun er også overbevist om, at Frederik nød besøget.

- Han var meget glad for mit kolonihavehus og var meget nede på jorden, og vi kunne grine sammen. Det var en hyggelig formiddag, lyder det om de to timer, som de tilbragte sammen, og som resulterede i et uudsletteligt minde for Danica.

- Han stod og vaskede vindruer fra min have, som vi lavede druesaft af. Det var lidt surrealistisk at se kronprinsen stå og vaske druer i mit køkken. Det glemmer jeg ikke.

LÆS OGSÅ: Ida Corr udtaler sig om ny 'X Factor'-dommer

LÆS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn
Danica Curcic, der i sidste måned modtog Kronprinsparrets Kulturpris, måtte forud for prisen gnide sine øjne en ekstra gang, da hun fik besøg af kronprinsen. - Jeg havde ham på besøg i kolonihaven. Det var vanvittigt. Men jeg kom til at give ham hånden som det første, og det skulle man jo ikke gøre. Man skal helst ikke røre ved hinanden her i coronatiden, fortæller Danica om mødet med Frederik. LÆS OGSÅ: Mie og Wafande forklarer: Venskabet har udviklet sig Den 31. oktober modtog Danica Curcic Kronprinsparrets Kulturpris. Inden da havde hun modtaget kronprinsen i sit kolonihavehus (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) LÆS OGSÅ: Michael og Maria uenige om børn Danica Curcic havde fået instrukser om, hvordan hun skulle modtage kronprinsen, men glemte alt om det. - Jeg blev ret nervøs, men glemte alt om det, da han kom, siger hun, og indrømmer, at hun måtte stive sine nerver af. - Ja, der blev lige drukket lidt om morgenen, for jeg skulle lige dulme nerverne. Men han var fantastisk sød, og det var virkelig hyggeligt, siger hun. LÆS OGSÅ: Annemette Voss i krise: Det er ubærligt Et dejligt besøg Og hun er også overbevist om, at Frederik nød besøget. - Han var meget glad for mit kolonihavehus og var meget nede på jorden, og vi kunne grine sammen. Det var en hyggelig formiddag, lyder det om de to timer, som de tilbragte sammen, og som resulterede i et uudsletteligt minde for Danica. - Han stod og vaskede vindruer fra min have, som vi lavede druesaft af. Det var lidt surrealistisk at se kronprinsen stå og vaske druer i mit køkken. Det glemmer jeg ikke. LÆS OGSÅ: Ida Corr udtaler sig om ny 'X Factor'-dommer LÆS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn