Brødrestrid: Andreas og Sebastian Jessen kolliderer i ny krimiserie

Andreas og Sebastian Jessen glæder sig over, at de endelig får lov at spille brødre i ny dansk krimiserie.

Andreas og Sebastian Jessen har begge prøvet lidt af hvert i deres tid som skuespillere, men i dag søndag den 16. august spiller brødreparret for første gang overfor hinanden, når TV 2's nye store krimiserie 'Alfa' ruller ind over skærmen.

I 'Alfa' har de naturligvis rollerne som brødrene, Adam og Jakob. At spille brødre er et scenarie, som både Andreas og Sebastian har drømt om og snakket om længe.

LÆS OGSÅ: JUBII! Badehotellet har startet optagelse af sæson 8

- Jeg er både stolt over og taknemlig for at få lov til at spille sammen med min bror. At vi laver det samme, skaber for mig blot en endnu tættere relation mellem os. Og at vi nu får lov til at fortælle denne historie sammen, er et kæmpe privilegie og ikke mindst en spændende udfordring, fortæller Andreas.

Historien om Adam og Jakob udspiller sig i København. Adam og Jakob er født ind i en verden af penge, narko, hierarki og magt, og i den barske serie er brødrenes forhold betændt og distanceret. Dette er på ingen måde tilfældet i virkeligheden, hvor brødrende er en stor del af hinandens liv.

LÆS OGSÅ: Første `Vild med dans´- deltager afsløret

- Vi har et rigtig godt forhold, og vi er tætte. Vi har derudover begge sønner, som vi tager sammen i sommerhus med, forklarer 31-årige Andreas.

Med blot 14 dages mellemrum fik de begge en søn, hvilket kun har været med til at styrke deres allerede tætte forhold.

LÆS OGSÅ: Har du også bemærket det? ‘Hjem til gården’-deltager ligner Caroline Wozniacki

Selvom der er en verden til forskel på brødrenes relation i virkeligheden og i 'Alfa', mener Andreas og Sebastian stadig, at deres forhold kommer dem til gode i rollerne. De nævner specifikt en ting, som de har tilfælles med deres karakterer.

- Man har nogle helt fundamentale og indgroede følelser som brødre. Det er nok det, man kalder broderskab eller broderbånd. Det har vi jo i den grad, og det har de to karakterer også. Selvom de er uenige om mange ting, har de jo stadig et bånd, som binder dem sammen, forklarer 34-årige Sebastian.

Serien har været godt og vel tre år undervejs, så brødrene har svært ved at få armene ned over, at den nu langt om længe skal se dagens lys.

LÆS OGSÅ: Geggo er presset: Så mange kilo har jeg taget på