Geggo er presset: Så mange kilo har jeg taget på - Her & Nu

Geggo er presset: Så mange kilo har jeg taget på

Det er dog ikke de mange kilo, der tærrer på kræfterne hos højgravide Geggo.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. august 2020 kl. 09:00

Da Geggo var gravid med Alba, tog hun i løbet af de ni måneder 30 kilo på. Nu er hun i uge 38, og det ser ud til, at hun også denne gang kan nå op på det antal. De mange ekstra kilo, er på ingen måde noget, hun har det svært med.

LÆS OGSÅ: Følelsesladet Cengiz: Jeg er så stolt af min kone

– Det fylder ingenting. Jeg har fuldt accepteret, at jeg aldrig bliver en af dem, der er “slank”-gravid – and that’s alright. Så længe min datter i maven har det godt, så er jeg glad. Hun følger sin kurve, forklarer Geggo i en insta story.

På samme måde har hun det heller ikke svært med strækmærker. Dem har hun dog ikke fået nogle af endnu, men hun bekymrer sig heller ikke for, om de vil opstå.

LÆS OGSÅ: Første kvinde i Landmand søger kærlighed: Jeg vil behandles som en prinsesse

– Det er en bagatel i forhold til, hvilke ting en graviditet kunne byde mig. Jeg har i forvejen strækmærker andre steder, and who cares.

Lange nætter

LÆS OGSÅ: SE HER: Patrick Brylov gift med rigmandsdatter

Selvom om hun ikke lader sig mærke af kroppens forandringer, så har ‘Bryggen’-stjernen det efterhånden hårdt og har svært ved at holde ud at være i sin egen krop. Der er ingen tvivl om, at en fødsel venter lige om hjørnet, og hun er både plaget af kvalme, opkast, svedture og konstant at skulle tisse. Samtidig er det hårdt at være højgravid, mens Danmark er ramt af hedebølge.

Geggo understreger dog, at hun har det godt, og at hun er i gode hænder hos sin jordemoder og læge.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde uenige: Skal Kenyas store ønske opfyldes?

Læs mere om