'Big business på Vestegnen': RossManns lukker og slukker

De to fyre fra Vestegnen har valgt at lukke deres tøjforretning.

Efter en lille håndfuld gode, spændende og lærerige år har Ross og Manne fra TV3-programmet 'Big business på Vestegnen'valgt at lukke deres tøjforretning RossManns Destiny fra 1. januar 2015.

- Det skal ikke være nogen være nogen hemmelighed, at det her har slidt både på os, vores familie og vores venskab. Det er en gennemtænkt beslutning, som vi har afklaret med venner og familie, siger RossManns til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Nu får vi tid til os selv. Måske kommer vi tilbage, måske finder vi på noget andet, vi ved det ikke, og det er ikke det vigtige for os lige nu. Det startede med et venskab, og det slutter med et venskab. Det er det vigtigste for os.

LÆS OGSÅ: 'Big business på Vestegnen' nomineret til TV-pris

Umuligt at opbygge brandet

Tøjforretningen har haft problemer med producenter og leverandører, ligesom indbyrdes problemer gjorde forretningen til en negativ oplevelse for de to kammerater.

- Vi har derfor brug for at komme væk fra det. Det har vi for at bevare den positive energi og ægtheden i os selv. En sammensætning som mange 1000 mennesker har fundet stor glæde i.

Det ustabile samarbejde med producenter og leverandører gjorde det svært for fyrene fra 'Big business på Vestegnen' at skabe den virksomhed, som de ønskede.

- Der var opbygget et firma med salg-, design- og lagerafdelinger. Men når vi ikke får, hvad vi bliver lovet af diverse samarbejdspartnere, er det umuligt at opbygge det brand, som der var visioner om.

LÆS OGSÅ: 'Big business på Vestegnen': Hunden blev bortført

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.