‘Badehotellet’-stjerne hjemvendt efter syv ugers bryllupsrejse

Rosalinde og manden har nydt en langt bryllupsrejse og har nu energi til at tage fat på nye projekter.

Rosalinde Mynster, der op til sæson fem har spillet den populære stuepige Fie i 'Badehotellet', blev i september gift med musikeren Jakob Emil Lamdahl Pedersen. Parret er netop hjemvendt fra syv ugers bryllupsrejse, hvilket Rosalindes flotte kulør afslørede, da hun lørdag aften var til en af årets største branchefester - nemlig 'Robert Prisen'.

- Det har været virkelig dejligt. Vi var afsted i syv uger og kan næsten ikke klage, det har virkelig været skønt og meget tiltrængt efter et rigtigt arbejdsår. Jeg føler, jeg er blevet mig selv igen, fortæller Rosalinde, da HER&NU møder hende til 'Robert Prisen' lørdag aften i Tivoli Hotel & Congress Center.

LÆS OGSÅ: Julie Berthelsens store beslutning: Flytter til Sverige

Parret har været på Costa Rica det meste af tiden.

- Vi har rejst lidt rundt. Vi startede også med at være lidt i New York, men mest har vi bare arbejdet om formiddagen og så været nede og bade. Vi har ikke være så backpack agtigt, vi har virkelig chillet meget, fortæller Rosalinde, der nu er ladet op til nye projekter.

LÆS OGSÅ: Andreas Bos vilde bryllupsplaner: Afbrudt af sygdom

- Jeg er i gang med tv-serien 'Carmen Curlers', som optager det næste halve år, og så skal jeg lave et monolog med Hotel Pro Forma, som er meget spændende, fordi de laver noget smukt teater. Det glæder jeg mig rigtig meget til, fortæller Rosalinde.

Rosalinde og holdet bag 'Hvor kragerne vender' vandt lørdag aften en Robert for Årets bedste spillefilm.

LÆS OGSÅ: Forelskede Bendtner: I byen med kæresten

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Rosalinde Mynster (@rozalindemynzter)