Nyforlovet 'Mig og min mor'-Jessica: Jeg græd af glæde

Realitydeltagerens kæreste friede fredag, og hun var på ingen måde i tvivl.

Af Jonas Sand - 16. december 2017 kl. 18:55

Det var en lykkelig Jessica Priscilla, der tidligere i år afslørede over for Realityportalen.dk, at hun havde fået en kæreste, 24-årige Nicklas. Kærligheden blomstrede hurtigt for parret, der i sommer flyttede sammen, og nu har de taget endnu et skridt.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Fredag friede Nicklas nemlig, og ‘Mig og min mor’-deltageren skulle ikke overveje det i lang tid, før hun accepterede det. Det fortæller den lykkelige realitydeltager til Realityportalen.dk.
– Nicklas gav mig den flotteste æske i dag, som jeg skulle åbne, og jeg begyndte med det samme at græde af glæde. Jeg blev super glad, siger 25-årige Jessica, der med det samme sagde ja til frieriet, der foregik hjemme hos parret.
– Han gik ikke på knæ. Han ventede på min reaktion, da jeg åbnede æsken. Der skulle ikke mange ord til. Han sagde, at det var to forlovelsesringe, og så kom min reaktion, fortsætter Jessica, der slet ikke havde på fornemmelsen, at kæresten ville fri.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne jubler: Jeg er gravid

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Jessica og Mor Jette få taget erotiske billeder:

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Simone viser maven frem: Sådan går graviditeten
Sammen resten af livet

Nu mangler parret bare at få navne i ringene, som de i fremtiden skal gå med. (Foto: Privat)


Parret ved ikke, om forlovelsen overhovedet ender med at blive til et bryllup. Men de er sikre på, at de skal tilbringe resten af livet sammen.
– Vi er det, man kalder ringforlovet på ubestemt tid. Vi elsker hinanden meget højt, og derfor er vi forlovede. Vi vil hinanden resten af vores liv.
– Vi ved ikke, hvornår vi skal giftes, eller om vi vil giftes, men forlovelsen er et tegn for os begge på, at vi vil være sammen resten af livet, og at vi elsker hinanden meget højt, slår Jessica fast.
LÆS OGSÅ: Jessica og kæresten på sexmesse: Her går vores grænse
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne jubler: Jeg er gravid
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Jessica søger hjælp: Hvad skal jeg kalde min …