'Mig og min mor'-Jessica flytter sammen med kæresten - Her & Nu

'Mig og min mor'-Jessica flytter sammen med kæresten

Realitydeltageren deler nu adresse med kæresten.

Af Jonas Sand - 11. august 2017 kl. 08:55

Det var en lykkelig Jessica Priscilla, der tidligere i år afslørede over for Realityportalen.dk, at hun havde fået sig en kæreste efter et halvt års tid som single. Her havde realitydeltageren mødt den ét år yngre Nicklas, som hun faldt pladask for.
Siden er forholdet blomstret mellem de to, og nu deler de to også postkasse. ‘Mig og min mor’-deltageren har nemlig netop flyttet sin adresse.
– Ja, jeg er flyttet hen til ham, fortæller 25-årige Jessica til Realityportalen.dk og fortæller, at det primært handler om, at hun snart skal tilbage på skolebænken.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne jubler: Jeg er gravid

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Jessica og Mor Jette få taget erotiske billeder:

Husker du? Sådan gik det med deltagerne fra ‘Livet er fedt’
– Jeg skal studere, og så er det billigere, når vi bor sammen. Så kan det lade sig gøre, at jeg kan studere – hvilket var det, der gjorde udfaldet, fortsætter hun og fortæller, at hun skal læse ‘Innovation og entrepreneurship’.
‘Mig og min mor’-deltageren slår dog også fast, at det ikke kun er praktiske årsager, der ligger bag beslutningen.
– Derudover var jeg alligevel meget hos ham, og vi elsker hinanden, så disse aspekter var klart også med i det, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Glennie scorer gevinst hos Mor Jette
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Jessica jubler: Her er min nye kæreste
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.