'Mig og min mor'-Simone viser maven frem: Sådan går graviditeten

Realitydeltageren og kæresten glæder sig i den grad til at blive forældre.

Af Jonas Sand - 22. oktober 2017 kl. 8:55

Det var en lykkelig Simone Rasmussen fra ‘Mig og min mor’, der tidligere i år afslørede over for Realityportalen.dk, at hun sammen med kæresten Martin venter parrets første barn. Og lykken er i den grad fortsat hos realitydeltageren.

Den fine mave efterlader ingen tvivl om, at der vokser et lille liv inde i maven på Simone. (Foto: Privat)


Parret kan langsomt begynde at tælle ned til dagen, hvor de bliver forældre, og med 83 dage tilbage til termin er de for alvor ved at glæde sig, fortæller Simone til Realityportalen.dk.
– Min graviditet er gået godt. Jeg har dog været ramt af en del plukveer, og så har jeg lige været nedlagt med lungebetændelse. Men vi er så klar til at blive forældre til vores lille pige, siger hun.
LÆS OGSÅ: Mor Bettina jubler over Simones graviditet: Jeg er da helt elektrisk

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se eller gense Simone og Bettina på tur til København:

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Simone og Bettina: Sådan går det i dag
Vokser perfekt
Simones vægt er indtil videre gået fra 49 til 63 kilo, og ‘Mig og min mor’-deltageren er godt tilfreds med vægtforøgelsen på 14 kilo. Men hun er naturligvis ikke den eneste, der vokser under graviditeten, og indtil videre vokser babyen helt efter planen.
– Hun vokser perfekt og har kun fået ros til diverse scanninger, siger den kommende forælder, der på ingen måde er i tvivl om, at der vokser en baby i maven på hende.
– Hun er en meget aktiv lille pige. Jeg har mærket liv hver dag siden uge 18, og det er helt sikkert det største ved min graviditet; at mærke det lille liv, man bærer på, siger Simone, der udover en øget trang til søde sager og en noget større appetit ikke har haft nogle cravings.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina afslører: Er jeg gravid igen?