Nye datoer på plads: Her skal 'De unge mødre'-deltagere i retten

Retten i Næstved har fundet fem nye datoer til retssagen mod Nadia Shila og hendes mor.

Af Jonas Sand - 24. marts 2017 kl. 13:30

Realityportalen.dk kunne for nylig afsløre, at ‘De unge mødre’-deltageren Nadia Shila Petersen, 21, og hendes mor, 46-årige Heidi Pedersen, kræves fængslet af anklagemyndigheden, der har tiltalt dem for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner.
Nadia Shila og Heidi flyttede dog i august sidste år til USA sammen med ‘De unge mødre’-deltagerens søn. Dengang var forklaringen, at den unge mor var bange for ekskæresten Jannick, men flytningen har også betydet, at anklagemyndigheden ikke har haft mulighed for at få kontakt til dem, og derfor er sagens første tre retsmøder blevet aflyst.
Anklager Mia Østergaard fortalte dengang til Realityportalen.dk, at det meget vel kan tage helt op til seks måneder, før retssagen kommer i gang. Og det er lige netop det, der kommer til at ske. Det ligger nu klart, efter retten i Næstved har fundet nye datoer for sagen.
LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.
Sat til fem dage
Retssagen, der er berammet til fem dage, er sat til at begynde den 30. august. Anklagemyndigheden har dog endnu ikke forkyndt sagen for de tiltalte – gjort det klart for dem, at de skal møde i retten – og derfor vides det heller ikke på nuværende tidspunkt, om sagen kommer til at køre der. Men det satser man hos anklagemyndigheden på.
– Jeg ved, at retten har fundet fem dage, og at det er lidt ude i fremtiden, så der er tid til at få det forkyndt. Vi satser på, at det kan lade sig gøre denne gang, fortæller anklager Mia Østergaard til Realityportalen.dk.
Udover den 30. august er også den 7., 12., 13. og 15. september sat af til sagen mod ‘De unge mødre’-deltagerne.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila bryder tavsheden efter bedrageri-anklager
“Jeg er ligeglad med pengene”
Realityportalen.dk har været i kontakt med en af de personer, der har anmeldt ‘De unge mødre’-deltagerne til politiet. Personen har anmeldt dem i forbindelse med en lejlighed, som de har udlejet uden at have ret til det.
I den forbindelse modtog ’De unge mødre’-deltagerne angiveligt i alt 10.000 kroner fra personen, der ikke har forhåbninger om at få sine penge tilbage.
–  Vi har fået at vide, at der er så mange sager, at vi ikke skal forvente vores penge retur. Men jeg er også ligeglad med pengene. Jeg synes bare, at de skal have deres straf, og at drengen skal have et værdigt liv, fortæller personen, der gerne vil forblive anonym, da der ikke er faldet dom i sagen.
I ‘De unge mødre’ åbnede Nadia Shila op og fortalte, at hun frygtede, at sønnen skulle komme i Helvede.

LÆS OGSÅ: Nadia Shilas ekskæreste åbner op: Jeg vil bare have min søn hjem
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.