‘Nybyggerne’-par åbner egen butik: En kæmpe drøm

Ida og Mads fra ‘Nybyggerne’ har kastet sig over en stor mundfuld, men de elsker det.

Af Rikke Lynge - 23. februar 2022 kl. 9:13

Ida Holm og Mads Taiki medvirkede i ‘Nybyggerne’ i 2019, hvor de vandt. Siden har de solgt deres ‘Nybyggerne’-hus og er flyttet til Aarhus, hvor de ligeledes har udvidet familien med sønnen Kai i juli 2021. Og selvom Idas barsel endnu ikke er afsluttet, har parret så kastet sig over endnu et projekt.

– Det er en kæmpe drøm! Lige siden vi startede vores webshop, har vi drømt om, at vi en dag fik muligheden for at åbne en lille butik, og det var også en af grundene til, at vi i sommer flyttede til Aarhus. Fordi vi så gode muligheder for netop dette hér, fortæller Ida til Realityportalen om den nye butik, som Ida og Mads sammen skal åbne.

LÆS OGSÅ: Her er Lene Beiers nye program

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lukas og Martin fortæller om ‘Nybyggerne’.

LÆS OGSÅ: Ung mor deler glædelig nyhed: Jeg er gravid

I butikken vil parret samle deres to nuværende forretninger, som er plakater fra Taishō og keramik fra Seramikku. Men der kommer også andre varer i butikken.

– Vi har for eksempel snakket om japansk te og japanske designbøger. Vi håber på, at butikken bliver et dansk-japansk univers, hvor vi kan vise kunderne, hvor godt netop disse to kulturer hænger sammen rent æstetisk, fortæller Ida.

LÆS OGSÅ: Zindy Laursens store lykke: Her er min far

Ifølge Ida er projektet lidt af en hjerneblødning, da hun godt ved, det kommer til at kræve en del struktureret arbejde, når man har en lille baby.

– Det bliver helt klart lidt af et puslespil at få det til at gå op, men lige nu føler vi, at vi har lagt nogle fornuftige planer for det. Vi kommer begge to til at være i butikken de fleste hverdage, men vi kommer også til at få noget hjælp dernede, så vi ikke selv skal være der helt til lukketid. Det er vigtigt for os, at det ikke tager tid fra vores familiestunder – så hellere investere i nogle ekstra hænder, fortæller Ida og fortsætter:

– Men dét sagt, så bliver det et stort projekt, og vi får især travlt her op til åbning. Vi håber på at kunne åbne i april, så vi har lavet en aftale om, at vi arbejder om aftenen, når Kai er puttet, indtil vi er i mål med butikken. Det er kun for en stund, og vi elsker desuden at arbejde på den her slags projekter, så det bliver også helt vildt sjovt, og vi glæder os til at lade folk følge med på Instagram i hele indretningen.

LÆS OGSÅ: Stor drøm er gået i opfyldelse: Vi græder af lykke