‘Nybyggerne’ hus solgt alt for hurtigt: Nu står parret uden bolig

‘Nybyggerne’-vinderne fra sæson tre har solgt deres hus på blot syv dage, og nu står de selv uden bolig.

Af Rikke Lynge - 12. marts 2021 kl. 15:25

Anne Bach og Todd Edlin blev i sæson 3 af ‘Nybyggerne’ udråbt som vinder på live tv. Siden dengang i 2017 har de boet i deres hus fra ‘Nybyggerne’ sammen med deres to børn Lily og Nora, men aftenen før fødslen af parrets tredje barn, Arthur, forandres fremtiden i nybyggerhuset.

– Ugen, hvor Arthur blev født, skulle ende med at blive én af de mest begivenhedsrige uger længe! Aftenen inden fødslen sad vi nemlig helt overvældet hos vores mægler og underskrev købsaftalen. Vores kære nybyggerhjem blev solgt allerede efter kun syv dage, skriver Anne på Instagram.

Hjemme hos Todd og Anne fra Ålborg der var med i tredje sæson af TV 2-programmet Nybyggerne. (Foto Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: Langt om længe: Glæde hos ‘Nybyggerne’-par

Det kom bag på parret, at handlen gik så hurtigt.

– Det er lige dele sørgmodigt og spændende at vinkel farvel til vores lille hus. Vi havde dog aldrig forestillet os, at det skulle gå så stærkt, så den der plan med lige at se tiden an og ikke lede efter noget for hurtigt. Ja vi er sgu lidt på røven pt., skriver Anne fortsat.

LÆS OGSÅ: Efter optagelserne: Sådan er det gået de fire par fra ‘Kærlighed hvor kragerne vender’

De nye købere overtager huset den 1. juni, og indtil da har parret til at finde en midlertidig bolig.

– Vi leder derfor nu med lys og lygte efter et midlertidigt sted at bo, indtil det rette hus dukker op. Vi er altså ret søde, stille og rolige, hvis vi selv skal sige det. Vi gad virkelig godt at kunne leje sommerhus eller lignende. hvor børnene også kan hygge sig over sommeren, så de ikke skal være i en lille lejlighed, skriver Anne, der opfordrer sine følgere til at skrive, hvis man kender en bolig, de kan leje midlertidigt.

LÆS OGSÅ: Ekspert fanget i eget gældskaos: Brugte fars arv på kulørte drinks

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Anne K Bach | Nybyggerne (@annekristine)